Dato' Lee Chong Wei...you are our hero!!!!

salam and morning kengkawan semua
semalam..sure ramai yg tengok live pertandingan akhir badminton single sukan olimpik kan?
and of coz..Mummy Ayu pun ..
(walaupun bukan minat sukan sangat)
tapi disebabkan nak support Dato' Lee Chong Wei....
waktu Mummy Ayu mula tengok..Dato' Lee Chong Wei dah menang 1st game
and memang dah agak Lin Dan akan menang 2nd game
and last set tu,,memang fight sangat
1-0 ..kejab kang 1-1
5-4..kejab jer dah 5-5
ngeri tu..
and at last...Dato' Lee Chong Wei kalah gak 19 - 21
sikit jer lagi
and sedih sangat bila tengok Dato' Lee Chong Wei kat tengah2 court waktu kalah tu
sampai jurulatih gie tenangkan dia
:-(
Mummy Ayu tengok kat rumah MIL
so..tak leh la nak snap2..
tapi ada gak pic tu kat paper Utusan pagi nie
sian sangat
dah abis ..baru gerak balik Seremban
so..tak tengok pun waktu penyampaian hadiah
rupanya..lagi sedih
mau Mummy Ayu pun join hujan kalu tengok
apa pun....Dato' Lee Chong Wei....
bagi kami..you are still hero
you already try your really best
and for us..you are still the winner!!
congrats Dato' Lee Chong Wei.......
tamau cedih2 key!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. sy tak dapat tengok malam tadi... tapi bile dgar dj2 kat radio tu komen...tengok lak gambar nih...hu3... terasa sebak sangat! sebab sy pon tau..Datuk lee chong wei mmg seorang yg sgt bersungguh dalam setiap permainan...sedihnya kita...dah tentu dia lah orang yg paling kecewa sangat sebab dia tau berjuta rakyat berharap pada dia....berat tanggungjawab tu...anyway...Datuk Lee Chong Wei... you're still the best!!! Malaysian love you...always support you...!yess...!!

    ReplyDelete
  2. DLCW bawa berjuta harapan peminat m'sia ..sebak tgk dia mengalirkan air mata ..apa2 pun tahniah nk dapat perak pun bukan mudah

    ReplyDelete
  3. sian die kn..sedih tgk die...nyampah tgk lin dan muka berlagak

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...