Shopping hari ini...he he he...

hari nie lunch hour
kan tak jadi keluar ngan Net
so..ikut adik2 kat opis nie..
apa lagi..Sogo la
:-)
nasib dah minta duit sikit kat cik Daddy pagi nie
sbb memang dah ada niat nak shopping
he he he
and mana leh tahan goddan sale kat sogo
so...balik tadi ngan 1 bag plastik
1 bag jer tau
ok la kan
and semuanya untuk Ian & Iris
Mummy nya ..tunggu ngan Daddy
Mummy Ayu beli kemeja Padini
sedondon 
untuk Ian & Iris
pas tu..3 dari Miki
1 t-shirt untuk Iris
1 t-shirt untuk Ian
and 1 seluar panjang untuk Ian
jenuh pusing cari seluar untuk Iris..takde yg berkenaan plak
sure balik nie anak dara tu ngamuk
sbb dia takde seluar nak cuba
nanti kita beli ok....
Iris dah banyak baju Tok Umi jahitkan

Ibu jahitkan 2 gown & 1 pasang baju ngan seluar for Iris
plus baju kurung.....
emm..kat situ jer dah 4 pasang
Ian..takde pun
so..kali nie Ian extra satu key...

bila dah mula shopping raya
baru la mood raya datang
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. saya suka brand miki tu
    brapa diskaun dapt kak kt sogo tu?

    ReplyDelete
  2. sha blum gi buka langkah menyopping ...sempat survey ja...

    ReplyDelete
  3. byk dh bj ry dorang yer....

    bj mummy+daddy dh beli kut?

    ReplyDelete
  4. brand miki kid tu murah tak kat sogo, kita beli kat padini je tadi, tapi tak de size untuk balqis plak, spoil mood kejap, tapi sib baik dpat rembat baju bajan untuk balqis...

    ReplyDelete
  5. wahhh sakan ye soping.. kite pegi haitu pon menggila jugak pilih baju anak.. sua jeans mahai gila sampai 60 hinggit tp utk anak beli jugak la..

    ReplyDelete
  6. seronok nya bleh shopping sogo time keje.. mekchu ni, kena amek cuti baru bleh smpai sana..

    1 beg aje, tp brg nya banyak.. heheheh.. untung 2 beradik tu..

    ReplyDelete
  7. selasa lepas kitaorg pi sogo ga nk beli suar miki kaler putih tuk kyra alahaii tinggal size L je x jadi beli, amik brand poney ngan polo ..ramai tuk org pi sana ...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...