1 year back

semalam...genap setahun dah
apa yg setahun???
setahun dah Mummy Ayu & Ian, Iris balik Malaysia...for good

1 year back...

after 3 tahun 2 bulan...
kami bertiga diperantauan
25 jan 2020...kami balik ke tanah air
2 kali tak balik raya
dalam setahun... 2 kali je balik Malaysia
1 kali Mummy Ayu kena warded...
time nak balik plak tu
Ian kena influenza, scarlet fever
Iris pun dgn mcm2 appt & follow up
Ian & Iris dpt timba pengalaman di international school
diaorang improve mcm2...english, self confidence & dpt kawan dr mcm2 negara

for Mummy Ayu....of coz byk sgt pengalaman yg dpt ditimpa sepanjang kat sana...
mcm2 lawatan VIP yg Mummy Ayu dpt join sama...
masa kat Bkk jugak la Mummy Ayu belajar masak mcm2...sbb teringin nak makan...kena la buat sendiri
dpt jumpa Tun M ... 3 kali
😊😊😊
and  the best of all...
dpt kenal ramai kawan2 baru
dr pelbagai agensi...
and we become like big family
alhamdulillah...
and hingga kini kami stil keep in touch
x semua la...but most of them

syukur alhamdulillah
serius x pernah termimpi dpt pengalamN mcm ni
rezeki dr Allah...x siapa pun tahu kan
❤❤❤

 

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Alhamdulillah..cantik aturan Allah untuk kita :)
    Seronok ada pengalaman duduk di perantauan.

    ReplyDelete
  2. Byk pengalaman SYMA di tmpt org.. skjp je rasanya kan?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...