Mr Queen - K Drama

now cita yg Mummy Ayu tgh layan 
and still on going  
Mr Queen

cita ni kelakar sgt
pecah perut gelak sorang2
ha ha ha...

cita ni takde kat netflik
ada kat TVN...astro
setiap ahad & isnin
ahad ni..masuk ep 9 dah

cita ni mengisahkan hero...Bong Hwan
dia ni chef kat blue house
chef terror la....& playboy besar ni
satu hari dia buat silap masa masak
so..polis carai dia
nak larikan diri dr polis ... dia terjatuh dlm pool
and masa dlm pool tu, ada perempuan kiss dia
and...sedar2..dia dah ada dalam badan perempuan tu
roh dia la...and dia dah ada kat zaman joseon..zaman lain

and perempuan yg dia kiss tu & yg nadan dia tu
bakal permaisuri ... Queen So Yong
semua excited la...sbb queen dah sedar
but dia confius la
mcm mana leh dia dlm badan org lain, di zaman lain

kelakar sgt..bayangkan seorang permaisuri kasar, kenyit2 mata kat dayang
minat kat gundik raja

ha ha ha...
dia nak terjun tasik tu
dia ingat bila dia terjun tu, leh jumpa & kiss balik perempuan tu
but tasik plak dah dikeringkan since permaisuri tu jatuh dlm tasik tu

nak tak nak dia kena kawin jugak
sbb dalam zaman tu, ada pihak yg cuba jatuhkan permaisuri tu jugak 
emmm....

dia tunjukkan skill masak2 dia
bodek2 nenek mentua dia
part ni pun kelakar

byk part kelakar la
bila hujan turun, tasik tu penuh
suka dia
bukan main berjoget
jenuh dayang2 suruh berenti...x sopan permaisuri joget2 mcm tu
ha ha ha

pas tu...part dia dok atas tempat raja tu
dok punya la terkangkang
sampai tergolek
ha ha ha...

jarang tgk cita korea kelakar
sedih tu selalu
sapa nak gelak2..leh try layan

as usual..16 episod je
selamat menonton & selamat ketawa !!!














mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Tengah dah setengah hari tu patutlah tak faham pastu tak tengok dah.
    Bila baca reviews mummy Ayu ni baru faham nanti nak layan jugak lah memang kelakar pun

    ReplyDelete
  2. yes saya pun dok layan tengok jugak, mengekek gelak ^_^

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...