Wallet Giveaway by Misya 2021

assalamualaikum
salam jumaat
good morning semua

pagi2 blogwalking
terjumpa plak giveaway ni
so..jom la join
mana tau, rezeki & berkat join pagi2 jumaat ni kan...


cara-cara nak join.... seperti berikut :

1. Follow IG : @ftseller_bymisya
2. LIKE (LOVE) & SHARE photo INI dalam IG tersebut. (Boleh share di mana-mana platform)

done..tinggal nak repost & tag je..

3. Tag seramai mungkin rakan anda di ruangan komen pada gambar tersebut. Lagi ramai anda tag, lagi banyak peluang nak menang! (1 nama, 1 poin)

ATAU

Alamak takde IG?? Don't worry. Anda boleh join GA ni dengan join group Telegram VIP F.Timber & Nichi || Bags & Wallet by Misya, kemudian add seramai mungkin rakan di dalam group tersebut. 1 rakan, 1 poin. 

will join!!!

ATAU

Telegram pun takda? Boleh join as blogger juga. :) Bagaimana?

1. Follow this blog.

2. Create 1 entry bertajuk 'Wallet Giveaway by Misya 2021'. Copy dan paste banner GA di atas dalam entry tersebut dan backlinkkan ke entry ini. Publish dan komen link entry ke sini. 

3. Tag seramai mungkin rakan blogger dalam entry tersebut. 1 rakan, 1 point. DAN special untuk blogger yang berikan effort untuk buat entry GA ni, automatik anda mendapat 3 points extra! 

here you are!!!

nak tag...Han Hanni, Sheila, Sha, Kam Mim

dah la, ramai dah ni...
😉😉😉

kalau korang nak join melalui ketiga-tiga platform pun boleh
lagi byk chances nak menang
and ada point yg akan diberi setiap platform yg kita join & kawan yg kita add or tag...
:-)
 
Penyertaan dibuka sehingga 15 Januari 2021 jam 11.59 malam....
so, jom join ramai2 ....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Semoga berjaya Mummy Ayu.
    Terima kasih tag Mrs. A hehehee...

    ReplyDelete
  2. TQ for joining. Dah update senarai peserta & poin terkumpul :) http://www.aimisyahirah.com/2021/01/senarai-peserta-wallet-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...