Alhamdulillah

alkisahnya semalam.... 
kul 9.58 am ...depan sekolah dah
sbb nak amik result SPM Ian 

Mummy Ayu pun sama sakit perut, berdebar dr malam sebelum tu
biasa la..sindrom mak mak kannn

nak ikut masuk Ian x kasi plak
but ... x lama lepas tu
Mummy Ayu pun join jugaks
sbb nampak ada je parents yg masuk sekali

ramai jugak la
kena beratur
pas tu ada taklimat plak
pasal nak semak semula keputusan la, pasal kalau nak retake paper la
mcm2 kan
nampak mcm lama je
plus Ian pun ckp takpe
dia nak kuar makan ngan kawan2 dia
salam ... kiss2 semua
ckp congrats kat Ian.. Mummy Ayu pun gerak balik opis dulu
nasib baik tak tunggu
kul 11.30 baru settled semua kat sekolah

sebelum masuk tu
Ian dah check online dah
so...awal2 lagi dah tau result dia
masuk just nak amik slip 
and jumpa kengkawan dia la kan

alhamdulillah
result Ian ok.. semua subject lulus
x de yg fail.. tu yg penting
subject yg dia paling risau pun lulus, kredit lagi
alhamdulillah
so proud of you sayang 😘😘😘

and I know, kalau Daddy ada pun sure dia bangga ngan Ian
semalam..dok kat sekolah tu nampak la parents dtg kan
peluk2 anak dia
alahai.. sayu je
on of the reason Mummy Ayu gerak balik awal
takut terhujan plak sorang2 kat situ kannn
πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah Ian, Tahniah Ayu...

    ReplyDelete
  2. congrats dear Ian!!! lps ni kena plan nak further kat mana tu dan amik bidang apa yg sesuai dan minat

    ReplyDelete
  3. tahniah Ian..alhamdulillah dah selesai 1 part,moga terus berjaya&banggakan mummy
    semalam everywhere about SPM,kita yang tengok ni tumpang happy tumpang meleleh air mata tengok anak orang lain berjaya

    ReplyDelete
  4. congrats IAN....mmg kita mak2 yg berdebar2 kan

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah congrats Ian πŸ‘
    PH pun dah mula dah nervous tu bila sebut SPM ni... Maklumlah nx year turn Abang

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah untuk Ian. Tahniah!.

    ReplyDelete
  7. tahniah Ian and Ayu...
    ye apa pun result A bersusun atau ada campur2 abjad yang penting anak kita dah buat their level best.

    ReplyDelete
  8. Tahniah Ian. Syahdu plak bila kenangkan kalau panjang umur amek result anak2. Rasanya Syaza confirm banjir sedu sedan dah :D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...