My morning coffee

lama x cita pasal coffee kan
pagi ni mcm awal skt
so...menyimpang jab gi tapau coffee dulu
plus cuti sekolah kan, jalan x jam
so boleh la 
hot cappucino pagi ni
Mummy Ayu nya fav sekarang ni.....kalau x americano, cappucino la
sesekali baru layan caramel macchiato

pagi ni gi ampangan jab
beli coffee kat Ariff's Coffee 
dulu Mummy Ayu pernah story kannn
mobile coffee gitu

sedap, harga pun reasonable
pas tu awal pagi dah ada dah
besttt

cuma tu la, kena menyimpang sikit
ke ampangan sana
but demi coffee kan
sanggup aje

😊😊😊
 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. first time tgk mesin kopi dlm kereta...bagus idea berniaga mcm ni..

    ReplyDelete
  2. Idenya kreatif, berjualan kopi di dalam mobil...pakai mesin yg modern juga.

    ReplyDelete
  3. belah mana ni? aku termiss pulak posting ko pasal ariff kopi ni.

    ReplyDelete
  4. Kadang2 rindu nak minum kopi tapi bila fikirkan efek GERD tu terpaksa lupakan hasrat.

    ReplyDelete
  5. Yasss hanya pencinta kopi yang mengerti hihi

    ReplyDelete
  6. cantik kopi ada daun mcm tu... kita minum kopi O kosong je hahahaha

    ReplyDelete
  7. Saya pun kalo demi kopi kdg mau hunting sampai dapat πŸ˜„..kopi tuh memang buat mood selalu baik kan

    ReplyDelete
  8. wah ini baru kopi support lokal. semoga dipermudahkan sentiasa urusan MA

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...