Breakfast laksa Johor

kesinambungan dr entry bfast pagi tadi
ha..nie la sebab nya Mummy Ayu x bawak bekal yg heavy2 pagi ni
sbb dah order dah semalam
laksa johor you allsss
adik yg open order ni keja kat bahagian lain
dulu dia selalu gak open order laksa johor ni
but since lepas raya ni
memang dia dah x buat dah
sekali semalam dia buat
laju la.. Mummy Ayu ye no 1 yg order dlm list tu
ha ha ha

lupa nak snap pic sebelum makan
ni pun ok la yer 
packaging nya pun bagus sgt
sbb dia asingkan sayur2 & sambal belacan tu
kuah of coz la kan

alhamdulillah
memang sedap & puas hati sgt
terubat la rindu laksa johor dia kan

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. Semalam cuti Wesak pun order laksa Johor dekat grab food sbb malas nak keluar. Lepas tu tambah garnishing sendiri letak hirisan bunga kantan dgn ekstra daun kesum. Nyummss

    ReplyDelete
  2. yayy sedapnyaaa my fav ni!! i baru mkn ari isnin lps (beli kat psr mlm sri gombak)

    ReplyDelete
  3. Lama tak makan Laksa Johor.
    Lepas ni kalau open order boleh order lagi kan...

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap betul dan cantik kejadiannya ye..

    ReplyDelete
  5. Salah satu laksa yg belum saya coba , laksa johor😍😍. Penasaran sangat. Jadi pengen cari di KL. Dah banyak laksa yg saya icipin, kecuali laksa Johor saja yg belum πŸ˜„..

    ReplyDelete
  6. fuh laksa johor ni kalau nak buat renyah jugak. alhamdulillah rezeki MA ^^

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...