Sambutan hari setiausaha

jumaat lepas
Mummy Ayu ada join majlis sambutan hari setiausaha 
kira belated la kan

Mummy Ayu bukan setiusaha pun
but sbb jaga bos
so diaorang ajak join jugaks...
ok je

setiap org kena bawa sorang satu hadiah
utk seisi pertukaran hadiah
kami bertiga
so...beli hadiah sama je tiga2
paper bag pun sama

3 of us...dr tingkat 3
tema black & gold....

majlis buat kat paroi
sampai2...ada goodies bag
kat kerusi
pun ikut tema yer
black & gold

group photo...

seisi potong kek
x ramai pun yg dpt join
dlm 19 org mcm tu
majoriti Mummy Ayu kenal je pun
so meriah la kan....

mula2 seisi kenal kan diri.. sorang2
pas tu...makan time
meriah pun makan2
yg sedia ada dlm pakej
pas tu ada juga yg bawa lagi
alhamdulillah

love kek strawberry ni..kak Yati yg bawa
comel & so soft yer
emmmm.....


sambil2 tu
buat seisi tukar2 hadiah jugak
Mummy Ayu nya hadiah pun..ikut tema jugaks
😊😊😊
tq pd yg memberi...😘

us...

with Yana

with geng opis sebelah...

ada jugaks seisi karaoke
but memang tak la Mummy Ayu kan
so..kita join yg simple2 je
such as...

musical chair
😊😊😊
ni laju je Mummy Ayu volunteer
dpt no 2 key

makan lagi...

ada lucky draw jugaks
and mcm x caya yer
Mummy Ayu dpt grand prize
which is..jarang2 sgt yer
yeay..alhamdulillah

posing lagi
dan lagi

hadiah yg di bawa balik
alhamdulillah
meriah yer

seronok gak diraikan dlm majlis2 mcm ni
release tension sesekali kannn

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

14 comments:

  1. sedap nampak kek rainbow tu...
    seronok sesekali join mcm nie...release tension kan

    ReplyDelete
  2. waa congrats dpt GP tu!! hadiahnya apa? anyway, tema kaler black n gold ni sgt nice laaa.berkenannnn

    ReplyDelete
  3. Kalau tema warna black and gold ni memang macam grand je rasa. Semua pun ikut warna tema....

    ReplyDelete
  4. tahniah dapat grand prize.
    cantik juga tema black and gold kan. cantik semuanya

    ReplyDelete
  5. Reramai tu dah macam peserta ratu cantik

    ReplyDelete
  6. It's your lucky day πŸ‘
    Banyak hadiah yg dibawa balik tu alhamdulillah.

    ReplyDelete
  7. best-best...aku pun lupa wujud secretary's day ni padahal ko secretary hahahahha

    ReplyDelete
  8. Kek pelangi tu nampak tempting sangat! Tahniah, Ayu! Banyak dapat hadiah 😊

    ReplyDelete
  9. Tahun ni takde pun sambutan dari company...dulu masa boss lama dia belikan pakej Lunch kat hotel..tahun ni non hado...duduk diam2

    ReplyDelete
  10. Dresscode nya bagus juga serba hitam 😍. Saya baru tahu mum kalau ada secretary's day πŸ˜…

    ReplyDelete
  11. Meriah ..tahniah untuk semua .. eh kek strawberry tu comel laa potong kecil-kecil senang nak ambil

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...