yeah....its weekend!!!!

yeah....its weekend!!!!

finally... hujung minggu tiba jua emm..tak sabar2 sgt nak weekend sbb mcm letih sgt.. minggu nie..kat opis busy.. so....memang ta...

Read more
Lunch..kami berdua

Lunch..kami berdua

hari nie..kami berdua kuar lunch together2.. as usual.. destinasi...mid valley hari nie Net pilih nak makan kat chillis so..... ...

Read more
Selamat Ulangtahun Perkahwinan..Ibu & Ayah!!

Selamat Ulangtahun Perkahwinan..Ibu & Ayah!!

hari nie... genap 34 tahun Ibu & Ayah Mummy Ayu .. kawin so............................ selamat ulangtahun perkahwinan tuk ...

Read more
Nak tgo astro first hujung minggu nie sebab....

Nak tgo astro first hujung minggu nie sebab....

salam and morning kengkawan... salam jumaat hari nie..30.11..hari terakhir dlm bulan november esok dah 1 disember...bulan terakhir da...

Read more
Dapat FM lagi..tq so much!!

Dapat FM lagi..tq so much!!

semalam ... dapat nie.... dah tau dah apa isi dalam and daripada siapa sbb... dia minta alamat tapi suka sgt sbb... dapat F...

Read more
TAHNIAH!!!!

TAHNIAH!!!!

semalam dia konvo...... hari nie dia demam plak.. sian dia........ apa pun.. congrats Net!!!! semoga success tuk master nie pla...

Read more
Tak de mood la...................

Tak de mood la...................

pagi nie.. kuar awal sbb ada perhimpunan abis jer perhimpunan... naik opis..sarapan.. pas tu... tetiba jer.. boringgggg na...

Read more
Perhimpunan bulanan

Perhimpunan bulanan

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis pagi nie lambat buat entry sbb Mummy Ayu baru jer abis perhimpunan ingat ...

Read more
Banyak nya kena baca Mummy.....

Banyak nya kena baca Mummy.....

pic malam semalam Ian la..nampak surat khabar..dia pun baca baru baca 1 perenggan.. "banyak nya lagi kena baca Mummy..panjang ...

Read more
Project butang weekend lepas.....

Project butang weekend lepas.....

last friday kan Mummy Ayu ada beli butang2. .. emmmmm.. weekend lepas ............... dok la buat ngan my sis ...Wanie buat apa??? ...

Read more
Having fun together............

Having fun together............

dr hari tu lagi nak buat nie..... tapi tak sempat2.. pagi nie..free sikit sbb boss takde and..mood gumbira & ceria sekejab jer ...

Read more
Selamat pagi Kuala Lumpur!!!!!!!!!!!!!!!

Selamat pagi Kuala Lumpur!!!!!!!!!!!!!!!

salam and morning kengkawan semua!! selamat hari rabu!!! pagi nie....saja snap KL view from opis Mummy Ayu in different mode ta...

Read more
Gather2 ngan blogger @ Dataran Seremban

Gather2 ngan blogger @ Dataran Seremban

 petang ahad lepas.... akhirnya berjaya gak gather2 ngan sorang blogger nie kami sama2 keja kat KL cuma yg bezanya Mummy Ayu ulang al...

Read more
Banyaknya balls....

Banyaknya balls....

lepas gie tgk rise of the guardians ... dah dekat nak kul 2 petang tak lunch lagi so....just tapau jer kat situ..yg ada Marrybrown ...

Read more
"Over You" ~ Cassadee Pope (The Voice)

"Over You" ~ Cassadee Pope (The Voice)

ahad lepas dok layan rancangan The Voice kat astro suka sangat layan lagu nie mcm sweet sgt Cassy nie nyanyi lagi nie plus memang s...

Read more
Rise of the Guardians..best!!!

Rise of the Guardians..best!!!

spt yg dah diplan.. weekend lepas  bawak Ian & Iris gie tgk wayang cita katun of coz kalau boleh..nak gak bawak tgk twilight....

Read more