Hello Kitty ajer yang sorang nie

Hello Kitty ajer yang sorang nie

kalau Abang Ian suka dapat DVD yg sorang lagi nie... suka gak sbb dapat acuan hello kitty nie semalam la.. gie kedai beli baran...

Read more
Ian dah dapat dah DVD dia...

Ian dah dapat dah DVD dia...

DVD...cita apa nie? emmm........ DVD concert & graduation day tadika dia hari tu.. waktu Cikgu dia kata boleh beli.. bukan ma...

Read more
Aku Terima Nikahnya.....best!!!

Aku Terima Nikahnya.....best!!!

weekend lepas.. dalam busy2 tu.. sempat gak Mummy Ayu curi2 masa.. untuk.. tengok movie nie Aku Terima Nikahnya emmm..best be...

Read more
Resepi Chicken Cabbage Roll

Resepi Chicken Cabbage Roll

okay.. tadi resepi satay nie nak share ngan kengkawan resepi & cara2 buat chicken cabbage Roll yg hubby Mummy Ayu buat baru2 ni...

Read more
Resepi Satay Daging

Resepi Satay Daging

ok...mcm yg Mummy Ayu janji semalam and spt yg direquest oleh kengkawan.. nie dia resepi satay yg Mummy Ayu buat baru2 nie Ibu Mummy ...

Read more
Dah siap dah.....goodies file

Dah siap dah.....goodies file

salam and morning kengkawan.... selamat hari rabu.... hujung minggu nie kan birthday princess bam bam Mummy Ayu and... spt mana yg ...

Read more
Last pieces...malam semalam

Last pieces...malam semalam

weekend lepas dapat cake birthday Mummy Ayu & Iris in advance semalam.......last pieces big slice gak la.. tapi... bukan Mumm...

Read more
Lunch semalam....

Lunch semalam....

semalam lunch mula2 kuar..ingat nak makan kat luar sekali teringat...set baru mc'd nie emm..yum yum.. Spicy Chicken Mydulexe....

Read more
Satay..satay!!!!

Satay..satay!!!!

okay.... dah settle pasal lunch Mummy Ayu kelam kabut plak prepare untuk dinner rebus nasi impit..sambil sembang2 petang tu.. tapi ...

Read more
Kenapa Untie Wanie tak makan daging korban????

Kenapa Untie Wanie tak makan daging korban????

semalam kan ada cerita pasal daging korban pasal Mummy Ayu buat satay and pasal Untie Wanie tak makan daging korban ramai plak yg t...

Read more
Seronok nya diaorang main2....

Seronok nya diaorang main2....

still lagi cerita hari sabtu bila dah semua ada seronok la Ian & Iris main ngan cousin2 diaorang see...... nasib baik semua n...

Read more
Menu for lunch ahad lepas....

Menu for lunch ahad lepas....

ok....sabtu pagi tu gie beli barang2 kat tesco and..buat dessert... so....ahad pagi tu..balik dr breakfast..terus masak.. menu.. ...

Read more
In advance...

In advance...

salam and morning kengkawan semua salam selasa..!! ok..semalam dah cita aktiviti hari sabtu kan hari nie cita pasal aktiviti ahad pla...

Read more
Nie la hasil daging korban....

Nie la hasil daging korban....

nie 2nd project Mummy Ayu pada hari sabtu lepas... pas dah siap dadih... layan daging korban plak.. dok la...potong nipis... asingk...

Read more