As usual

Semalam 2 hari was a busy day
tak sempat pun conteng blog
tapi sempat jengah blog memember je

as usual, gambar my both beloved kids....
My princess Iris
yang makin bam bam
geram apa tu?mummy dia sendiri pun
kalu tengok gambar dia kat opis
geram nak cecepat balik
nak geget pipi dia yang bam bam tu...
geram!!!

Nie plak rumah KFC my hero Ian
dah complete dah...
tu yang dia busy jer main
nanti pas 2, 3 haribersepah la tu..pas tu hilang satu persatu...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. amboiii lame x tgk muka dak iris debab ngn abg ian encem nihh.. winduu..

    ReplyDelete
  2. aRe uDear ~ Iris dah makin montel...Ian...ada idea nak upah pesen rambut..OK tak?

    ReplyDelete
  3. comel la iris!!!cubitkan pipi dia onbehalf ye...hehehe...

    ReplyDelete
  4. eeee geramnya jue dgn iris nie...gigit skittt la...:D

    ReplyDelete
  5. niza ~ nanti mummy dia cubitkan sikit kat pipi on behalf u ok..

    busyuksayang ~ nanti jumpa jue gigit la...tapi sikit ye..

    ReplyDelete
  6. aduhh suka nyer kita tgk muka 2 beradik nihh sgt comei lagik2 si iris tuhh lahh bila tgk dia je rasa nak gigit je pipi dia yg gebu tue.... aduhh geram nyerrrrr hehehhe....

    ReplyDelete
  7. eiii..comeinye..irish tu..nak gigit buleh x..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...