Ian & Iris

As usual mummy memang suka snap gambar
tapi nak cepat pakai camera hp jer
tu yang kengkadang ok
kengkadar kabur
Dalam hp mummy je la nie ada 600 lebih pic
dah transfer tapi still sayang nak delete...

Yang kat bawah nie plak gambar Bam Bam...
ada ke member opis tanye
"kak ayu bagi Iris makan kuih pau ker?"
Amacam...mau geget tak?


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. memang semangat la iris ni..bg makan pe ni?

    ReplyDelete
  2. Maunyer x mo geget.. nak geget gak kali tang bibir iris yag montok2 tue gerammm..

    ReplyDelete
  3. wey ko ni ayu dah gile nk gigit bibir anak dara org??
    mummy dah lama xkomen kite!! menantu kesepian..ko mummy dah ade pegantiku??
    kem slm ian..

    ReplyDelete
  4. hahaha klu depan mata mmg mau ku gigit... makin bambam budak tecit ni..

    ReplyDelete
  5. Mrs. Adz ~ makan biskut Rusk tu.Fav dia la. baru-baru nie jer try bagi kentang n bubur..pun dia mamam jer.

    aRe uDear ~ ada ke nak geget bibir..mana bule untie.

    jojet ~ janganla merajuk, akak selalu gie blog ko tapi tak nak komen tu lambat sangat..

    Mummy Dasy ~ tu la pasal...geram kan?

    ReplyDelete
  6. kak ayu.. bam bam nye iris ni.. comey sgt.. geramess betul tgk.. mintak izin gegets pipi sikit boley? ngeh ngeh..pipi iris tu betul la mcm kueh pau inti kcng merah.. huhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...