"Saya sayang mak tapi mak pukul.."

Ada sesapa tak baca paper Star hari nie?
actually Ayu pun tak berapa baca sangat,
tapi ada akak kat opis nie pagi pagi dah 'hujan',
ingat kat apsal...
tanya la...
rupa rupa nye berita nie yang menyebabkan dia 'hujan'...
budak lelaki nie 5 tahun didera
oleh maknya yang ditinggalkan hubby dia
yang menyentuhkan perasaan tu ayat dia
"saya sayang mak, tapi mak pukul, mak pukul rotan besar"
kesiannye..
bayangkan macam mana la budak tu menghadapi hari hari dia..
manusia sekarang nie macam macam..
bak kata orang rambut sama hitam,
hati lain lain..
minta la kita nie sama sama sabar
menghadapi dugaan hidup di dunia yang sementara nie...
AMIN!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...