My weekend

Nie la keja kami tiga beranak kat umah last weekend...
posing..makan..tido..layan cartoon..memain..
Gambar kat atas, taken on Labor Day..
Yg princess tu tgk abang dia minum botol,
macam terliur,
bila buat...memain je lebih..
Yg kat bawah nie plak,
taken yesterday...
rupa budak dah baik demam...Iris pelbagai aksi...
Ian...
nak masuk pertandingan model kat http://damiaqish.blogspot.com/
Nanti reramai vote Ian ek?
He he he...ada rupa model ke anak Mummy nie?
Mummy tak dapat jadie model,
kasi la anak-anak plak kan... Actually, ada lagie banyak gambor, tapi tak di edit lagie...
next entry,
gambar gie wedding kat Melaka,
wedding Ayu (Mentor) kat Melaka...
so, tungguuuu...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Mummy tgk pic no 2 tue abg ian ngn dik Iris die tu nape wat mulut cenggitu..tgk mama ayu kat cni dah geram dah tgk nih... ermmmm...

    ReplyDelete
  2. aRe uDear ~ mummy memang selalu geram kat budak berdua tu...

    ReplyDelete
  3. Semua gambar gambar tu cantik

    ReplyDelete
  4. sukanyer i tgk picture2 tuhhh... cantek!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...