Termenangis...

Pagie nie bermula dengan episod sedih...
Ceritanye bermula...
semalam my office mate kasi sms..
"esok pagi kul 8, bos nak jumpa kita semua"
(something like that la)
So...dah tau dah pasal apa
and dah tau gak memang salah kita
so...dah tak senang hati
sampai termimpi-mimpi
This morning...jumpala..
bos tak de la marah mana pun
tapi dia tenung je kita
dia tak garang, baik sangat, sporting, understanding
tu yang buat kita rasa bersalah sangat
dah sah sah dia harapkan kita
kita lak buat salah
tu yang ter'hujan' air mata lah dalam bilik bos
bos pun macam tak boleh nak cakap banyak
sekejab jer tapi touching lah pulak
malunye...
kalu orang tak tau cita ingat kita kena tengking
coz kuar bilik bos sambil kesat air mata
i'm so sensitif la...
MALU....
To my bos..
sorie..try my best tak buat lagie


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. kO KENAPA?...AKU CUTI SAKIT JERK..MCM2 JADIK...TAK PERNAH2 NANGIS NIE....TAKPE NANTI AKU BUAT KEK TEPEK KAT MUKA KO EH? HUAHUAHUA.....

    ReplyDelete
  2. notti netti ~ tu la pasal! ko jangan mclagie la yer...bab tepek kek tu tak berapa berkenan :-)

    ReplyDelete
  3. adeiii mummy nak menitis ayak mate adeiii.. touching2x..

    ReplyDelete
  4. apsal mummy? besar ke salah mummy? sy penah nangis kat toilet je !!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...