My boyfriend...?

Hensem tak?
Ala hai..cair rasanye tengok gambar mamat nie
Bae Yong Jun...
tadi tgk tgk facebook, terjumpa la plak gambar mamat nie..
hencem nye...
Boyfriend kat KOREA.
my hubby pun tau,
dia gak yg belikan cd cd cita mamat nie..
but ada certain girl tak suka contoh my second sis,
but my sis Eira same like me as usual..
minat tapi tak la gile!
Suka tengok dia dalam winter sonota, hotelier,
ada satu cita Did Really Love?
baru(baru ke?) beli last 2 months,
tapi tak abis tengok lagi, almaklum la asyik Ian tgk cartoon je...


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. Oooo mummy menduakan papa erk.. wakakaaa

    ReplyDelete
  2. miahaha terpanjat sat tgk title review nnt ye best ke x cinter ni..

    ReplyDelete
  3. aRe uDear ~ bukan meduakan..nie boyfriend jarak jauh..daddy pun tau dah! he he he..

    Mummy Dasy ~ cerita tu dah separuh tgk dah, ok gak...love story but very the slow tapi sebab mamat hencem tu tengok gak..but tersangat la romantis nye...Cikgu homework dah siap..ada kat older post title Tag Lagie..Ma acih!

    ReplyDelete
  4. oh... memang encem.. klu ngandung..tgk muka dia hari2.. confirm terkenan

    ReplyDelete
  5. ahaks..!!dia mmg comey..paling best citer winter sonata tuh...

    ReplyDelete
  6. CuTe MiUt78 ~ tu yang terjatuh cinta...tapi tak tau dia jatuh cinta tak kat kita?

    mummy roshie ~ sama la kita...

    ReplyDelete
  7. xde la emcem tp kalo die sudi ganti tmpt ian, kire xyah la sy tggu lelama sgt sementara ian besar!!hahaha

    ReplyDelete
  8. wah...kita memang suke sesangat hiro ni....citer Winter Sonata tak pernah miss sampai beli VCD nyer...

    ReplyDelete
  9. Mama Aqish ~ sama la kite...suke tgk dia waktu dia serius, senyum...nangis pun comel gak...he he he! ada sekali dulu, waktu belum pregnant, wall paper kita gambar dia..bos tanya sapa tu, kita cakap bf kat korea...

    ReplyDelete
  10. ooo..
    ni msti kes nk kenan hero ni la ek?
    xpe2..teruskn perjuangan anda..hheheh..

    ReplyDelete
  11. hehe sya pun gedix tgk muka die dulu2 hiks

    tu yg cari hubby pakai spek gak konon die la hahahahaha boley pulak

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...