Pregnant

He he he!
tajuk entry suspen je..
bukan me yang pregant
but my bestest friend
...netty...
Ingat tak entry pasal pap smear tu...
tertangguh punya tertangguh nak buat ujian pap smear tu
last last wednesday baru nie gie buat
memang dia baru baik demam + loya + pening
me, dah kata maybe dia pregant
but dia kata tak
dah dua kali dia buat test sendiri, negatif
tu yang dia confident tak pregant
last last doc kata positif dah 8 weeks
dah nampak but jantung
dia tergezut beruk,
me pulak yang over
sampai ter'hujan' kat dalam bilik doc tu
apa pun congrate to net, her hubby Tn Helmi (my ex boss) & to imran
future abang long
he he he
dah jadi abang dah
macam Ian...
CONGRATES NET!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...