Tag

Dah banyak sangat rasanye homework tag
so meh la kita buat cikit cikit...
Award n tag nie dari Mummy Roshie
1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda
Dah copy dah...ma acih mummy roshie

2-Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini..
Dia sempoi,
muda lagie tapi experience dia banyak,
opis dia best coz ada tema-tema,
dia macam kite sumua suka baca blog kenkawan
plus dia suke shoppinggg

3-Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta
Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum
Memilih Penerima Award Seterusnya..
- me...simple person, sensitif person, loving n caring person
(berapa banyak person nie..)
- mummy of Ian & Iris
- ex chef - ada diploma latihan chef lagie,
tapi bertukar kerjaya for family
(still miss chef world)
- my hubby is a chef gak
- suke shopping, cooking, reading, music
- baru lagi dengan dunia blogging nie
but memang enjoy coz
boleh kenal ramai kawan dari jauh n dekat.
(love u all blog friends!)
- friendly person
(but kalu orang tak kenal first impression diaorang ingat me..sombong,
but bila dah kenal..ya Allah..becoknye!)


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya
Dan Describe Tentang Mereka..
1.Mummy Dasy - she is from Johor, mother of couple kid (like me),
macam cikgu la kat I coz bila tak tau pasal blog nie,
tanya dia mesti dia tolong,,,TQ!
(Su, dah check kat tag list u, lum buat lagie kan?)
2. Jojet - girlfrien Ian aka my menantu
(he he he , tag hari tu tak wat lagie, dah dapat yang baru?)
3. Mummy & Daughter - Siti Fatimah, mummy to lovely Sofia
4. Mummy Pink - new friend, waiting for her baby, from Johor gak...
5. MuMMy2HaQQ - Arnirina, sempena buzz day u kasi hadiah n tag ok tak?

tu je la kot...

dah siap 1 homework...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...