Wedding at Melaka

Macam yang dijanjikan...
nie gambar gambar sewaktu pegi wedding kat Melaka
last Saturday..
Gambar yang nie taken kat area kubur cina
yang terletak depan rumah pengantin..
rugged tak Mummy Ayu pegi wedding pakai cam tu je?
he he he...


My princess...Iris dengan gaun tapi dah berpeluh..panas!

Ian with Mak (my sister in law) ngan Akil...

sebaya tu Ian bulan Feb, Akil bulan April..tapi besarnye anak ku...

My family kat tepi pelamin...

Gambar ngan pengantin...

Pengantin nye..cantik kan pelamin dia..?

Kenal tak pengantin?
Nama Ayu gak...yang masuk Mentor tv3 tu?
dia punye mentor Hazami..
Dia punya ayah kawan ngan my father in law.
tu yang boleh gi wedding dia tu...

Yang nie plak gambar pelbagai aksi dari Ian

waktu singgah kat R & R Ayer Keroh
tu yang seronok my hero main tu...

Yang nie plak..pelbagai aksi dari my princess Iris...

Itu je la gambar-gambar nye...

Ma acih!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Mummy cun ngan anak2 yg bepoloh2 tomeyy... hahahaaa... mummy mai lawat blog ayu ade barang baekk nak xnak torai ker ahakss..

    ReplyDelete
  2. pokok kelapak tetap tegak w/pon berpeluh ye IRIS, Ian mmg nmpk beso

    ReplyDelete
  3. aRe udear ~ tu la pasal..

    Mummy Dasy ~ pokok kelapak maintain...Ian pulak nampak je besar tapi bebudak amat...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...