Dah winter sonata ker........Mummy Ayu beli sarung tangan pink nie?

tajuk..ntah apa2 ntah
janji ada sarung tangan pink..udah la
ada kaitan la dgn pic nie kan
v
v
v
ini memang sarung tangan pink Mummy Ayu
iye..Mummy Ayu yg punya
nie adalah salah satu preparation
ye la.....nak gie Korea
nak gie tempat winter sonata tu
biler????
jangan tanya la 
sbb.............
v
v
v
Mummy Ayu pun tak tau
he he he...
ok la..tak nak merapek dah
sebenarnya..
tengok adik kat opis nie beli sarung tangan 
emm....mcm comel jer
plus ... kat opis kitaorg nie..memang ada beberapa musim
(sbb aircond....bukan kami control sendiri suhu dia..nie la akibatnya)
~ musim khatulistiwa ....suhu biasa2 je la..
~ musim panas..... panas tahap gaban (time takde aircond)
~ musim sejuk...sejuk..tapi leh tahan lagi la
~ musim winter sonata.nie musim yg sejuk giler..
sampai kami kat opis pakai stokin, pakai baju sejuk,
hah..untuk musim tu la Mummy Ayu pun beli gak...sarung tangan nie
comel kan
sekarang ni..sarung tangan nie duduk comel jer.....kat dlm lacim opis Mummy Ayu
tapi..
ada gak try menaip pakai sarung tangan nie...
ok gak la...
rasa comel jer tangan
and..hari tu..
saja2 la bawak balik
bukan main suka lagi la dua orang buah hati Mummy Ayu nie posing2 kan
sbb ada sepasang jer..
so..sorang sebelah la yer...
Abang Ian.....pink..
kureng sesuai la 
tapi..ini bam bam
he he he...memang suka la Iris
walaupun..jari2 tu terlebih longgar
and....
Mummy Ayu...ok ker?
agak2 ada tak boss Mummy Ayu heran
"apsal plak kamu nie Ayu, bersarung tangan bagai?"
"tu la Boss, Boss tak nak bawak saya gie London main salji...."
he he he..
apa pun....
love this pic
v
v
v
v
pic yg menghiasai wallpaper PC Mummy Ayu kat opis...
nie yg Mummy windu kat both of them nie
muah muah!!!!


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. huhuhuhu...
    sama la ofis saya pun.
    tapi sis kira okey la ada 4 musim..
    ofis saya musim beku sepanjang masa..
    so sesiapa nak apply keje cini memang di galakkn membeli
    winter coat dan gloves.
    samapi ada sorng foreigner dr U.S..
    pun xtahan sejuk sangat...
    hehehehhee...
    xtau la sape yg terlebih
    feeling mat saleh ni...

    ReplyDelete
  2. awk beli kat mana sarung tgn ni ek

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...