Lunch hari nie....

hari nie lunch..
plan...memang nak gather2...
semalam dah msg2 ngan Net
nak gie KLCC...
ngedate ngan Amy & Suziey
(nie pic lama yer..bukan pic hari nie)
tapi....

last minit cancel...
~ Net..ada tugas luar
so memang tak leh la 
~ Mummy Ayu..dah call dah Suziey..
ingat nak gie ngan dia
but..tetiba boss hulur report
suruh siapkan
dia balik Solat Jumaat nanti nak tgk
alamak....
esok dia nak gie outstation
tu yg busy kena siapkan gak
so..memang tak boleh gak la
nasib hari nie ada buat potluck untuk lunch
so..dah kenyang la
so...
To Amy & Suziey
sorry sangat2 sbb tak leh nak join
memang nak..tapi...tak boleh
minggu depan ek....boss takde

(sempat lagi update tu sambil taip report..he he he)
ptg nie pembentangan budget
harap2 ada good news untuk kita kakitangan awam....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. hai ayu.. lama tah gather2 eh.. ^_^

    amin..hope ada berita baik utk org gomen, bleh tumpang dr en suami jerlah..hehe~

    happy weekend~

    ReplyDelete
  2. tkpe nanti kita gather2 kt korea..hehe..aku dh pass kt nett fm ngan kepok lekor

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...