Penantian itu satu penyiksaan

apa yg Mummy Ayu dok tunggu2....???
ingatkan sampai semalam
tapi..
v
v
v
v
takde pun
:-(
harap2 hari ni sampai la
sbb ada geng2 yg dah dapat dah
and...dah mula pun baca..
apa tu
he he he..
novel la..
Mummy Ayu kan giler novel
yg terbaru
and yg dinanti2kan
I Love You Stupid
hasil karya....
yes..penulis Awak Suka Saya Tak
yg Mummy Ayu angau2 baca tu, sampai nangis2...
sampai mood ASST la
(dah 3 kali dah baca ASST tu but still tak boring & still leh nangis2 baca)
ASST..novel yg paling best koleksi Mummy Ayu 
so..pas nie..angau ngan ILUS plak
~ Abg Pedas or Firman
emmmmm
sapa2 nak order secara online (dpt diskaun tau & free postage)
leh order kat Karya Seni
sbb diaorang dah buka order
Mummy Ayu...bulan lepas lagi dah order..
tu yg dok tunggu2 nie
and....pd sapa yg nak baca..
boleh jengah blog Kak Melur Jelita..
dia post kat situ dari Bab 1 hingga Bab 31

and..jom baca sikit sinopsis ILUS
KISAH KEMANUSIAAN YANG PENUH DENGAN KASIH SAYANG. Perjalanan hidup Iris mencari jawapan kepada rasa sepi dan tidak berpunya yang sering bertandang dalam hatinya.
Aku Iris the diva. Pembunuh senyap lelaki tanpa bayang! I’m bad and I’m dangerous!
Aidan? My main course yang sangat menyelerakan!
“Saya nak Inspektor Iris digari dan dihukum kerana telah mencuri hati saya. Saya dah X-ray tubuh Inspektor Iris, saya nampak hati saya berada dalam hati Inspektor Iris… – Aidan 
Abang pedas? Eye Mo aku!
“Apalah sangat dengan saman yang setakat 300 ringgit tu? Lebih dari tu I boleh bayar. Berbaloi dapat love letter dengan hot guy ni.Handsome dan pedasss!” - Iris
“Kesalahan keempat, cuba menggoda polis. Kesalahan kelima, menghina kerja polis, kesalahan keenam cuba menghalang polis dari menjalankan tugas...”  – Abang pedas
Inspektor Ebrahim? My parfait, perfect!
“Sir! How could you! Menggoda seorang gadis di bawah umur?” - Iris
“Bukan di bawah umur, gadis di bawah sedar, di bawah pengaruh kurang cerdik!” - Ebrahim
Firman? Yucks! Mulutnya, ya Rabbi! Lebih pedas dari segalanya!
“Untuk bodyguard saya… yang sangat macho, stylo… dan…”
“Dan apa?” - Firman
“Ermmm… satu hari nanti dan apa, akan terjawab. So biarkan saja tempat kosong itu.” - Iris
Lara, Farina dan Violet, my divas. We’re hot, sexy and naughty. Bukan sembarangan lelaki boleh mendampingi kami dan kami juga tidak mendampingi sembarangan lelaki.
Kegembiraan aku dan divas tidak berpanjangan apabila berlaku satu peristiwa yang tak dapat aku lupakan sampai bila-bila. Demi memenuhi hasrat terakhirnya, aku membawa misi yang besar dengan mengharung hidup di tempat asing yang sangat mencabar.
“Anakku, di mana anakku. Saya sanggup buat apa saja asalkan anak saya dikembalikan… Tolonglah, saya merayu.”
Semua yang berlaku mematangkan aku tentang kehidupan… tentang Islam, agamaku… tentang rasa cinta yang sebenar-benarnya cinta…
“Selama ini saya merasa sepi dan tidak berpunya. Tiba-tiba saja rasa itu menghilang bila saya mula beristighfar…

alahai..
bila baca nie..lagi tak sabar..
and yg lagi best..
heroin dlm ILUS nie..nama dia IRIS gak...
he he he
sama nama ngan my princess kan?
suka..suka

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. rajin ayu baca novel kan..kalau skang nie falsya nak baca bile tahun nak abis agaknye..hehe..

    ReplyDelete
  2. tggu novel rupanya....hihi..

    sy bila la plak nk asah blk hobi bc novel nih..hehe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...