Tok Umi jahit baju lagi untuk saya....ma acih!!

Iris suka sangat la
sbb...
selain dr baju raya yg Mummy ngan daddy belikan..
Tok Umi jahitkan 3 helai lagi baju untuk dia....
2 gown and sepasang seluar
semua design lain2...
kreatif la Tok Umi nie
and Iris...the only princess so far dlm senarai cucu...
bukan main untung la....
masuk yg 3 nie..dah 6 dah baju yg Tok Umi jahitkan untuk Iris
and ada satu gown hijau..tak jumpa plak pic ..
~~~~
ada kengkawan blogger yg tanya
boleh tak tempah?
emmmm...
so far..Ibu Mummy Ayu ada terima satu tempahan
dr sorang kawan blogger jugak la
sbb dia sungguh2 nak tempah sgt...
nama princess dia pun Iris...
dia tempah dr sebelum adik lelaki Mummy Ayu kawin
tapi...memang Mummy Ayu cakap..tak boleh nak cepat la sbb 
busy nak kenduri..
dia kata..ok..tak kisah
so..minggu pertama puasa kalu tak silap..
Mummy Ayu dah pos kan baju gown princess dia
nie dia...
dia request pink....gown princess kan
~ kain..Mummy Ayu beli & suruh dia pilih
~ ukuran .... mula2 Mummy Ayu minta ukuran, tapi dia kata.lebih kurang size badan Iris
so.just ikut size Iris la
~ design....memang dia nak sejibik mcm gown pink tu
so..itu la hasilnya
dia kata..suka & puas hati
and anak dia pun muat2 just nice jer
tapi..tu la..
lum tengok2 lagi pic anak la pakai baju dia
dia dah slow sikit ngan blog nie
so..tunggu dia upload kat FB la...

ok...harap menjawab pertanyaan kengkawan..
boleh...kalu nak tempah
tapi tak boleh la nak cepat2
sbb Ibu Mummy Ayu buat pun sambil2 jer...
harga....bergantung ngan kain & design la..
so..ada yg berminat???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

Jemputla komen di sini...