Tak nak la............

sedih pun ada
frust pun ada
but.......
ntah la..
tak tau nak cakap apa
and tak berani nak cakap abis
ye la...mana tau ada rezeki nanti2 kan
but for now & for tahun nie
memang tak de la 
and
tak mungkin 
apa dia nie?
apa yg tak mungkin?
apa yg tak nak?
and
apa yg NO nyer?
ye la...
tahun nie 
ramai geng blogger yg dapat....
emmm...
dapat apa?
v
v
v
v
makin suspen jer kan..
he he he...
tahun 2012 nie..
ramai geng blogger yg dapat baby baru
(Iela Fazilah, Nad, Kak E-Car, Cute Mum, my SIL, coming soon my sis dan ramai lagi la)
and baru2 nie pun..
ramai yg yg baru preggy.....
(Farra Dhelina, sis kat opis nie...)
congrats to semua!!
ye la..nak tambah ahli keluarga baru
seronok kan?
and one of my wish untuk tahun nie..
Mummy Ayu pun nak baby baru 
windu nya nak kiss baby,
bau baby....
sweet sangat
and watch them grow up
alahai....cepat je masa berlalu kan
but........
mcm mana nak dapat baby...
kalau...
Daddy say....cukup la dua orang nie...sorang boy & sorang girl
emmm...
and.......ada penyokong plak tu...
v
v
v
v
Iris..dia memang tak nak baby..
dr dulu lagi
and..jgn tak caya
kalu Mummy Ayu tgk kat tv or dlm gambar ker
say..
"ala..comelnya baby nie"
dia confirm marah
"tak comel la...kita je yg comel"
emmm....boleh mcm tu?
so...niat & azam nak baby tu...kena simpan & tangguh la 
sbb nya.....ini la
Ibu & MIL bising gak ..
but..what to do....
tapi ..mana tau kan..lepas2 nie..
ada rezeki & Daddy ubah fikiran..
hopefully....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. at least u dah ade dua.. i ni sorang je :( dah cuba tapi still tak de rezeki

    ReplyDelete
  2. Iris. nanti bila adik dah keluar, mesti Iris sayang ..

    ReplyDelete
  3. heeee, suka saya baca entry ni...:)

    ReplyDelete
  4. kita doakan ayu then ayu doakan kita, sama2 kita berusaha kearah itu, kita nak baby baru tahun 2013, tu azam no 1...rindu bau baby

    ReplyDelete
  5. aku nk gk baby...lama tk bau baby wei:-p

    ReplyDelete
  6. ai pun suka bb. yg sikecik no 3 tu dah 3 tahun. tapi bila kenangkan saat mengandung yg sgt x larat tu, mood nak bb pun hilang..

    ReplyDelete
  7. Xpe la ayu nk wat mcm mana..falsya doakan terbukak lah hati suami ayu nk ade baby lg sorang..hehehe

    ReplyDelete
  8. kita tak nak bb sbb kitala bb...hehehe cumellnye

    ReplyDelete
  9. insyAllah nnti tbuka hati yr hb nk bb kan...ada rezki nnti tu...tp mmg best ada bb...

    km rasa cpt je bb irfan ni mbsr...nk bau bb lg la plak.hehe

    ReplyDelete
  10. takmo sedey2 kak...
    rezki ada di mana2 dan bila2
    kite je taktau...
    doa byk2, mana tau nnt2 daddy kata nak tambah ahli pulak, hehe
    mana tau jugak yg iris pun akan berubah fikiran jugak...
    sabar byk2 k! :)

    ReplyDelete
  11. dah ada sepasang ok la tu..hehe~

    kalau si daddy dh ckp taknak, mmg tak dpt la..hehe..kalau iris boleh pujuk lg..ngee~

    ReplyDelete
  12. takper mana tau dady ubah fikiran

    ReplyDelete
  13. biasalah tue bila, die paling kecil.. mesti taknak adik..dania yang nak adik nie pon tak sabar menunggu adiknya keluar..
    semoga ada rezeki mummy ayu.. time tue daddy pon pasti berubah pikiran.. :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...