Good bye Par-tea

assalamualaikum
salam selasa
good morning

lama x bersiaran
busy...
so..... throw back skt er
last 2 week...
Mummy Ayu join venture ngan Fendi wat 
"Good Bye Par-tea"
gitu kan
sbb nya...yg leh wat good bye par-tea ni
suppose Mummy Ayu balik on Nov ni ....dah 3 tahun
and surat pertama pun dah kuar
budget pun minta dah
sekali..bos naik pangkat plak
so..bos kena balik dulu
pakai budget yg sepatutnya Mummy Ayu balik tu
emm....bertabah la kan
dah malas dah nak join wat party ni
but Fendi kata..buat je, sekali jalan
lambat2 pun....dlm Jan jer
so..buat jugak la...

our buffet...
Nasi lemak ayam berempah - order ngan Kak Ida
sambal sotong - Pn Mimi
mee goreng - Nadia
Wantan - Kathy
fruit salad - Mummy Ayu
cekodok udang - Mummy Ayu
lempeng + sambal hitam - Fendi
Nugget + wedges - Fendi
drumlet - Fendi
ulam2 & sayur - Cik Suzi

meja santai2...sambil tgk tv
buah, choc, cookies

coffee

desserts
cakes yg cantiks tu - Inani

cut fruits - Mummy Ayu

choc brownies - Mummy Ayu

kek batik biskut marie milo - Mummy Ayu

puding castard - Mummy Ayu

and choc chip cookies pun Mummy Ayu wat

ladies
with foods...
"diet" kami tinggal kat rumah
he he he
port lepak

lepak lagi

ni bukan rumah Mummy Ayu
rumah Fendi....umah Mummy Ayu kecik comei je

family besar kami kat sini

will miss all this!!!
majoriti ada ni
but ada a few yg x dpt nak join
kami x ramai but semua leh sekepala 

and... ni la geng Mummy Ayu kat sini
6 of us

tolak tambah 
yg dah balik
and yg baru datang

apa2..berenam ni dulu la 
kalau perasan...
memang muka2 ni la yg paling banyak ngan Mummy Ayu
will miss all this
plus Cik Ecah, Puan Suraya, Shidan, Kamal
and many more...


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. meriah menu..nk2 plak dessert tu byk juga yumyyy

    ReplyDelete
  2. Wah.. Meriahnya makanan good bye par-tea.. Rajin mummy Ayu memasak..

    ReplyDelete
  3. Oooo..ingat Ayu yang balik Nov...rupanya boss yang balik dulu..takpe la..nak buat macam mana kan..Tak lama pun lagi January..Tengok makanan tu semua sedap betul...

    ReplyDelete
  4. bestnya sesekali buat party dengan kawan-kawan sekerja . Banyak jugak menu yang mummy ayu prepare , saya boleh imagine buzy nak prepare semua menu tu . Dan rumah tu cantik dan kemas je .

    ReplyDelete
  5. meriah makan..

    geram tgk coffee maker kitchen aid tu..lawanyaaaa

    ReplyDelete
  6. ada 2 bulan lagi nak duduk bangkok. enjoy the moment habis habisan.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...