Thai International Fashion Week Part 2

sambungan dr fashion show hari tu 
kali ni mcm penutup la gitu

Sabtu malam pulak
(busy kan?.. penuh jadual)
ladies...
semua in thai silk tau
kali ni ramai
malas nak gi mula2
tapi sbb next year dah balik dah
so...kena la jugak gi, pengalaman kan

ni geng2 office semua
ramai kami
lagi

banyak negara yg join
semua nya diwakili oleh duta2 mereka or ada gak yg wakil
baju2 yg diperagakan design by pereka fashion yg sama masa fashion show hari tu
masa tu just Malaysia je
kali ni...semua sekali
sbb tu penuh & ramai

ni dia..yg dinanti2 kan
Malaysia

Dato Duta & wife
pakaian design by Ruzz Gahara
cat walk model lagi semua ye

lambat gak abis
sbb ramai kan

as usual..
posing2


and group photo
ada Dato' Jimmy Choo lagi malam tu
meriah la

balik tu .... singgah makan
kul 11 dah
kami la paling cantik kat area rest tu....malam tu
dah kul 11 kot..ngan thai silk bagai
ha ha .. mujur ramai2

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Aah la. Bizi betul mummy ayu kat sana eh

    ReplyDelete
  2. wow.
    kat bangkok, murah x thai silk ni?
    januari nanti aida nak jjcm ke bangkok.
    mana le tau, kalau mampu, nak jugak beli 1-2 pasang utk diri sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga thai silk kat sini lebih kurang harga sutera batik kita la...dalam rm 200 ++ ke rm 300 ++

      Delete

Jemputla komen di sini...