Jalan-jalan hujung minggu

ni pun..weekend bulan lepas
kuar jenjalan cari pasal ngan geng2
2 + 2

4 of us
kami gi Chinatown
borong kedai bag dulu
emm...bag apa..tengok nak pic bawah2 lagi..

pas tu gi kedai beli bekas termos ni plak
Mummy Ayu tak beli...cik Suzi la

than...kedai kain plak
tak planning nak beli pun
but.....terjebak jugak

time kami gi tu nak holloween
so....meriah la
tak beli pun
pinjam posing2 jer
:-)

bag penuh dah
bahu pun hampir rebeh la
sampai curi2 duduk jab

last..sebelum balik
gi makan jab
kuar kul 9.30 mcm tu
balik...dlm kul 1 lebih gak la
panas..penat..

berdua lagi
sbb kami dok kondo yg sama
lagi 2 tu dok kondo lain
so...naik lain2 taxi
senang

hasil nya..
kain cotton yg tak de plan pun
tapi terjebak jugak

plan..nak beli bag2 ni jer
sbb kawan kirim

bag2 ni best sbb tebal & cantik

and... shopping bag
yg leh lipat2..masuk dlm handbag
pun cantik2 & besar

so..bila gi beli2 barang
tak yah pegang banyak2 bag plastik
masuk dlm bag ni je
sekali bawak

or...kalau gi tops ke, 7 eleven ke
Mummy Ayu bawak bag ni je
tak yah plastik bag
kat Malaysia kena ada ni
sbb banyak kedai tak kasi plastik dah kan?
berminat tak???

and..bag mcm atas tu
Iris nak kasi hadiah kat kawan2 dia
ni kecik2 je
leh la wat lunch bag

:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. bestnya dah kawen pun still boleh bonding time dengan kawan-kawan . Kawan-kawan saya yang dah kawen semua buzy dengan life diorang je sekarang . Nak ajak keluar lepak mamak sebulan sekali pun payah .

    ReplyDelete
  2. seronok ayu kat sana..boleh jenjalan..sana pun barang murah kan..berkenan dengan kain cotton bunga pink tu..cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada color purple jugak...tu yg jatuh cinta pandang pertama gitu

      Delete
  3. Berminatnya.. berapa harga shopping beg yang boleh lipat dan simpan dalm handbag tu mommy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam RM 12 mcm tu je. ada kawan beli kat putrajaya..bag yg sama..RM 20.
      bag plastik2 tu pun..around harga tu je. kawan beli RM 40 kecik je..ni yg besar dlm RM 25 jer. sakan la diaorang shopping.

      Delete

Jemputla komen di sini...