Hasil sale 11.11

percaya atau tidak
sale 11.11 baru ni
Mummy Ayu beli bag ni 1 jer
comei kan???
ni pun sbb tgk kawan beli & dia beli 1 lagi
sbb bag ni besar, kualiti pun bagus..

masa dia beli 1st tu.... BHT 205
masa 11.11 tu dapat Bht 157 je
now dah 
Bht 185

still murah for Mummy Ayu la
boleh la muat baju utk 1 or 2 malam
or buat hand luggage pun comei

as usual..
bila sampai Iris pun nak jugak
ha ha ha
ada anak gegirl mcm ni la
Mummy pun mcm bebudak..suka benda yg comei2 ni

so.kita share2 la
bukan nak pakai selalu pun

cari kat Lazada Malaysia..tak jumpa plak
:-)
rasa ada nampak org jual kat FB hari tu
sbb dah berkenan jugak, nak beli but 
emm..nak wat apa

ni..beli sbb kawan ckp kualiti best
and sbb ada sale
he he he

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. Alhamdulillah masih kuat iman . Sale 11.11 saya tak beli apa-apa , sekadar simpan barang yang berminat dalam cart . Hehehehhe . .

    ReplyDelete
  2. Comel beg. Sale 11.11 tak shopping apa² pun :)

    ReplyDelete
  3. 11.11 tu aida x shopping.
    sebab 10.10 dah belasah abis menshopping few benda penting.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...