The latest project

semalam....
mengigihkan diri jugak siapkan
emm....potong2 tisu dulu
sambil tu, teman Ian layan bola 
Malaysia vs Indonesia 
nasib menang tau

susun2....sbb nak wat set kali ni
1st time gak la wat 
tak jadi letak bunga kuning tu
sbb mcm tak sesuai plak

and...hasilnya
yeah!!!

tulisan khat Allah & Muhammad tu
minta tlg kawan buatkan sbb dia dah pernah buat sebelum ni
dpt idea dr Kak Aida la
and minta tolong dia watkan tulisan khat tu

bila dah siap tu
alahai.....seronok je
ni nak kasi farewell gift utk geng nak balik ni
leh la letak rumah baru dia nanti
harap2 dia suka la

belum ap2...dah dpt tempahan dah tau
pagi ni..bangun tido
Iris nampak
terus request..suruh buat nak letak bilik dia nanti
amboi 3x
Mummy nak wat pat pun jenuh 
but..leh diusahakan

saja wat set 3 pcs tu
ok kan?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Cantiklah Mummy ayu.. Kalau buka tempahan tu mesti berpusu-pusu masuk order..

    ReplyDelete
  2. ya Allah. gojes nyer!!!
    nice.
    sweet.
    ohsem lah hasil tgn, mummyayu.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...