Birthday present hunting....

kul 11 mcm tu
kuar plak gi Silom Complex jab
beli hadiah utk anak kawan...birthday party petang tu
siappp

bila kuar tu
ada je la utk Ian & Iris juga
biasa la kan

balik tu sempat la rehat2 jab
sebelum ke birthday party plak....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Kalau area bandar mesti kita kena bawak hadiah sekali kan , tak sedap kalau tangan kosong . Tapi kalau kampung , tak bawak hadiah pun takpe janji datang memeriahkan majlis . Siap dapat goodies bag dari birthday boy/girl lagi . Sepatutnya kita yang bagi hadiah kat dia . Hehehe

    ReplyDelete
  2. Bab extra gift tu anak sendiri tu memang la wajib..kalau tak sure akan ada terasa hati..sama macam along la..birthday org lain tapi kena bagi gak anak- anak buah lain hadiah

    ReplyDelete
  3. Comel betul kad jemputannya.. Tema unicorn ye mummy..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...