How can I resist?

How can I resist?

assalamualaikum salam jumaat good evening dah nak balik baru la sempat jengah sini... hari ni terjebak membeli tin2 choc ni ...

Read more
Resepi Kuih Apam Gula Hangus...

Resepi Kuih Apam Gula Hangus...

last week... buat kuih apam gula hangus ni lagi so..nak share resepi kali ni share2 ngan kengkawan Mummy Ayu pun..kawan yg kasi ...

Read more
Coffee....

Coffee....

assalamualaikum salam khamis good morning semua coffee dulu red thermos beli on my birthday lepas sbb comei.. dutch choc ...

Read more
Black & Red theme....

Black & Red theme....

jumaat lepas... ada majis perwakilan farewell....2 org nak balik sekali sambutan birthday june-dis :-) ice cream cake t...

Read more
Cenderahati tanda kenangan

Cenderahati tanda kenangan

last week... kasi two of my decoupage item  this and this utk 2 org kawan yg akan balik ke Malaysia for good Adlina.....

Read more
The latest project

The latest project

semalam.... mengigihkan diri jugak siapkan emm....potong2 tisu dulu sambil tu, teman Ian layan bola  Malaysia vs Indonesia  nas...

Read more
Desert rose - my small garden

Desert rose - my small garden

assalamualaikum salam rabu good morning semua belanja pic bunga from Mummy Ayu's small garden subhanllah cantiks je.. m...

Read more
K-drama ~ Hotel Del Luna

K-drama ~ Hotel Del Luna

baru-baru ni Mummy Ayu layan cita korea baru ni ada kat Neflix...so laju je layan plus dah complite semua episod dah Hotel Del Luna...

Read more
Dinner..planned 2 hours before

Dinner..planned 2 hours before

masa mengopi lepas fashin show tu tetiba dpt idea nak makan dinner ramai2 plus..geng sorang tu x sihat so...plan2..nak masak apa ku...

Read more
Thai Silk International Fashion Week

Thai Silk International Fashion Week

assalamualaikum salam selasa good morning semua semalam petang nya event dpt jemputan & memeriakan suasana last year oun ...

Read more