Father's Day card assignment...make her cry and me too!

Father's Day card assignment...make her cry and me too!

semalam petang balik keja lambat sikit sampai rumah Iris hulur card and cita that she cry at school today? why??? sbb cikgu s...

Read more
Birthday present hunting....

Birthday present hunting....

kul 11 mcm tu kuar plak gi Silom Complex jab beli hadiah utk anak kawan...birthday party petang tu siappp bila kuar tu ada je...

Read more
Sathu Pradit Talat

Sathu Pradit Talat

assalamualaikum salam khamis good morning semua!!! hari ni baru dpt jengah blog mcm biasa di pagi hari :-) sambung cita w...

Read more
Thai International Fashion Week Part 2

Thai International Fashion Week Part 2

sambungan dr f ashion show hari tu   kali ni mcm penutup la gitu Sabtu malam pulak (busy kan?.. penuh jadual) ladies... semua...

Read more
It's not good bye... ~ SRETSIS

It's not good bye... ~ SRETSIS

last saturday kami gather2...curi masa dalam "kebusyan" to bid farewell to one of friend closest friend it's defini...

Read more
So many things to do!!!

So many things to do!!!

assalamualaikum salam rabu baru la berkesempatan nak jengah blog& nak update  busy busy so..jom update blog kalu sempat...

Read more