Bunga di taman

 assalamualaikum
salam selasa
good morning semua...

pagi ni nak keja tgk bunga kat my small garden
subhanallah
meriah berbunga
and..suka sangat bunga ni
(semua bunga pun suka)
sbb yg ni mcm combination dua warna
kuning & merah
💓💓💓

moga yg baik2 utk kita semua hari ini
in sya Allah
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. aida ada 3 pokok bunga raya. dan sejenis lagi tu ntah apa nama bunga nyer, ayu.
    cantik laman if ada pokok bunga ekk.
    kita pun jadik good mood. in shaa Allah.

    ReplyDelete
  2. cantik, dua kaler pulak tu kan ;)

    ReplyDelete
  3. Cantiknya Bunga , kalau dapat tanam lepastu berbunga mcm ni mesti gembira

    ReplyDelete
  4. terapi bila dapat tengok bunga yang cantik macam nie sebelum pergi kerja..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...