Kemas garden

antara projek weekend lepas
ahad petang
kemas garden

re-arrange pasu2 bunga
bawak kuar pokok yg besar
and..susun2 pokok2 bunga yg tecik2 tu
hasilnya...
sedap la mata memandang kan?

sebelum ni 
pasu besar yg kat sudut tu
pokok kurma
Didi yg tanam
dah besar and akar2 pun dah terkuar bagai
memang tak pernah ubah tempat..kat sudut tu la

but...sbb selalu sgt kena cucuk ngan daun2 yg dah besar & tajam plak tu
so...minta tolong Ian tolak perlahan2..bawak keluar

weekend ni nak sambung
tanam balik pokok2 bunga japanese roses ..yg dah byk2 color tu
suka suka..

:-)
berpeluh2 la gardening petang tu
emmmm

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. terkenang kan garden aida yg tak berkemas lagi.
    2 weekend lepas naik KL, family functions.
    if not, this weekend pun naik KL, anak buah bertunang.
    pkpb, cancel everything.
    mungkin memang jodoh la aida dan garden = berkemas.

    pokok kurma :) lovely!

    ReplyDelete
  2. teringin nak ada garden macam ni :)

    ReplyDelete
  3. Bestnya kalau dapat kemas mcm ni betul , lebih kemas. Gembira tengok

    ReplyDelete
  4. Bila dah susun, nampak lebih kemas..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...