assalamualaikum
salam isnin
good morning
projek weekend lepas
hari sabtu tu
layan wat karipap
lepas lunch
masak inti dulu
pas tu minta ibu bancuhkan doh utk kulit plak
layan wat karipap pusing
siap semua
ada banyak plak doh kulit nya
sayang nak buang
kalu simpan, sure malas punya
so...masak inti sardin plak
siap semua
lepas magrib layan wat karipap sardin plak
saja buat bulat2
so...leh bezakan dgn karipap ayam
kenapa buat banyak?
senang..bila nak makan
dah ada
plus plan nak sedekah kat surau nanti
so..buat sikit this week
next week buat lagi sikit
atkde la buat sekali banyak terus
kan???
have a good day
and semoga yg baik2 je utk kita semua
in sya Allah
:-)
wow! inspirasi.
ReplyDeleteaida x pernahlagi buat karipap sendiri, ayu.
asyik la buat kuih western. terlupa kan karipap!
anak2 dah le pemakan karipap :)
bagus niat nak sedekah tu, cantik kemenjadian karipap sis ayu ;)
ReplyDeletekak ana suka nau makan karipap ni mummy tapi masalahnya tak pandai2 nak klim tepi dia tu failed sampai laa nii :)
ReplyDeleteSeronoknya dapat buat karipap sendiri , sekrg byk makan karipap inti angin je --"
ReplyDeleteWow.. memang best.. buat banyak2 lepas tu bekukan..
ReplyDeleteBila nak makan, keluarkan dan goreng.. hehehe..