Giveaway 3,000,000 viewers

 sedar x sedar
dah 11 tahun
Mummy Ayu berblog
and....dalam diam
dah hampir 3 juta kali
kawan2 tgk, baca, jengah blog Mummy Ayu ni
tq so much semua!!!
pada yg jengah2, singgah ke blog Mummy Ayu ni
ramai kawan2 di alam maya ni

so....sempena tu 
Mummy Ayu nak kasi hadiah kepada sesiapa yg dpt printscreen
3,000,000
and satu lagi nombor
3,000,003
antara 2 nombor tu
sapa2 yg time tu jengah
dpt print screen no tu
buat 1 entry, letak pic print screen tu, kasi la komen skt2 psl blog pink Mummy Ayu ni
 & komen kat sini..tinggalkan url entry korang tu
thats all!!!

in sya Allah
ada la hadiah akan sampai ke rumah you all

caiyok caiyok!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. wah, tahniah kerana masih bertahan hingga kini.
    3 juta itu amat byk. alhamdulillah.
    keep on writing and sharing ye :)

    ReplyDelete
  2. menarik....
    insya'Allah moga ade rezeki hehehe

    ReplyDelete
  3. siapa la yang betuah tu agaknya. Dah jauh dah terlepas ni haha

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...