Pokok office

ni la misi utama gi nursery semalam
nak beli pokok utk ganti pokok kat opis
dapat la 2 pokok baru
utk 2 pasu tu

total now ada 4 pokok
1 bos lama kasi
1 bos baru kasi
2 Mummy Ayu beli
emmmm...

sebelum tukar pokok
ni la rupanya
yg 1 pasu memang dah zero
yg satu lagi pasu tu...nyawa2 ikan

rupa 1 bulan yg lepas
semua elok je segar bugar

rasanya pokok tu memang pokok in door 
but nak kena cahaya matahari jugak sikit2...

kali ni Mummy Ayu siap2 tanya
nak pokok yg betul2 in door
tak kena matahari pun takpe
so..org kat nursery tu suggestkan 2 pokok ni

yg daun halus tu...asparagus nanus
yg mcm rumput tu...ophiopogon kyoto

stay alive yer pokok2 ku
🍀🍀🍀

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. lama kak ana tak tengok pokok ru kecil tu cantik, nak cari lah.. yang layu tu rasanya tak cukup cahaya kut :)

    ReplyDelete
  2. cantik la office tu bila pokok2 tu makin membesar....

    ReplyDelete
  3. pokok yang tinggi tu cantik sangat ha, geram pulak menengoknya

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...