Daftar tadika Iris

Daftar tadika Iris

dah siap dah isi borang tadika Iris semalam so...hari nie minta Tok Abah hantarkan.. arap2 diterima sbb lambat gak hantar nie han...

Read more
Comelnya..................

Comelnya..................

emmmm. takde idea dah nie tapi jumpa pic nie cute kan? and  so chumels!!!!!!!!!!!

Read more
Geram la......

Geram la......

geram sgt la sbb.... semalam pun pc kat opis Mummy Ayu tak ok lagi leh tgk kat dashboard.. nampak ada komen2 dr kengkawan but.....

Read more
Salam jumaat!!!!!!!!!!!

Salam jumaat!!!!!!!!!!!

salam and morning kengkawan semua!! salam jumaat!! happy working!!

Read more
Betul kan???

Betul kan???

entry di petang hari..... jumpa kat wall FB kawan semalam .. betulkan apa yg di atas tu???

Read more
Tunggu Abang Posmen yer..............

Tunggu Abang Posmen yer..............

semalam... masa kuar lunch ngan Net tu Mummy Ayu dah rupa santa claus dah rupa sbb bawak bag besar nie... isi dalamnya... ha...

Read more
After lunch semalam...

After lunch semalam...

semalam..lunch kura ngedate ngan Net... (boss takde kan) tapi..pic makan2.will be update by Net nanti.. sbb Mummy Ayu tak snap2....gi...

Read more
Dah dapat dah yg diidamkan....

Dah dapat dah yg diidamkan....

akhirnya..... dapat gak complete kan barang sekolah Ian mengikut tema (Mummy yang over jer kan?) nie yg sebelum... hasil shopping...

Read more
Malam semalam......

Malam semalam......

emmm.. tajuk mcm something2 jer kan tapi...... sila jangan fikir yg bukan2 sebabnya... bukan nya apa pun... just nak share ...

Read more
Tension jer semalam...

Tension jer semalam...

salam and morning kengkawan semua selamat hari khamis. semalam ...tension jer kat opis sebab... ntah apa hal ntah.... tak leh nak...

Read more
Tampal sini sana....

Tampal sini sana....

hari isnin petang tu balik keja...Mummy Ayu terus singgah terminal 1 plan...memang nak buat sticker nama2 nie untuk ian & Iris ta...

Read more
Happy wednesday!!!

Happy wednesday!!!

salam and morning kengkawan semua happy wednesday!! entry pemanas dulu. will update more and more pas nie.. :-)

Read more
They having fun together!!!!!

They having fun together!!!!!

pic malam ahad lepas seronoknya kalau hari2 baik mcm nie dua beradik nie... main sama2.. gelak sama2.. apa pun....happy bil...

Read more
Ready or not for school

Ready or not for school

ok.. semua dah siap shopping dah ras2 dah lengkap dah barang2 untuk Ian & Iris gie sekolah accept.....buku2 sekolah..kena beli ka...

Read more
Bag sekolah, alat tulis dan lain-lain ~ settle!!

Bag sekolah, alat tulis dan lain-lain ~ settle!!

destinasi berikutnya... (sambung shopping lagi) kitaorng gie kat area belakang The Store lama tu tak tau la panggil jalan apa tapi ...

Read more
Baju sekolah, kasut sekolah dan lain2 ~ siap!!

Baju sekolah, kasut sekolah dan lain2 ~ siap!!

pagi ahad.. kami kuar awal .. pas amik gambar operasi shopping pun bermula mula2... cari baju sekolah dulu tu yg beli baju......

Read more
Sesuai sangat untuk kami...

Sesuai sangat untuk kami...

salam and morning kengkawan semua salam selasa sebelum cita panjang lebar... see this... "for busy mama and papa" ses...

Read more
New in my office........

New in my office........

semalam gie shopping barang sekolah for Ian & Iris (will update esok..) sempat gak beli nie untuk Mummy Ayu sepasang sandal...u...

Read more
Kalau boleh hari2 nak gie marry brown

Kalau boleh hari2 nak gie marry brown

sekarang nie.. Ian & Iris suka sgt ajak gie Marry Brown kalau boleh..hari2 pun takpe bukan sbb nak makan sgt tapi sbb nak mai...

Read more
Lepak2 petang sabtu....

Lepak2 petang sabtu....

spt yg diplan.. malam jumaat tu gak Mummy Ayu beli cita Istanbul Aku Datang kat astro first so.....memang layan istanbul aku datang jer...

Read more
Isi dlm dua sampul tadi ialah.......................

Isi dlm dua sampul tadi ialah.......................

semalam pagi.... kuar awal gak la.. sbb tak nak rebut2 ngan orang ramai lepas sarapan kat umah.. kul 10.30 dah kuar.. destinasi p...

Read more