Have a nice weekend!!!

Have a nice weekend!!!

tak sabar nye... nak berhujung minggu..... plan weekend nie selain dr mengemas, mendobi, melepak esok...nak gie main bowling :-...

Read more
Kalah 0 - 2

Kalah 0 - 2

as kita semua dah tau semalam Malaysia kalah 0-2 ngan Thailand.. emm...what to do dah bukan rezeki kita plus Thailand main memang b...

Read more
Makeover ofis Mummy Ayu

Makeover ofis Mummy Ayu

ok... nak sambung update cerita pasal make over ofis Mummy Ayu semalam kan ok.pagi2 tu.. Mummy Ayu dah start mengemas sebelum......

Read more
Dapat bungkusan besar semalam kat opis...

Dapat bungkusan besar semalam kat opis...

semalam tetiba dapat call dari pusat pendaftaran "cik..ada bungkusan yer kat tingkat ..., minta sapa2 tolong datang ambil emmmm.. ...

Read more
Belum jumaat pun dah berparty.....

Belum jumaat pun dah berparty.....

salam and morning kengkawan salam jumaat!!! ok.... nie bukan update untuk hari nie...of coz la kan nie update untuk semalam.. emm...

Read more
Nota kepada lelaki................

Nota kepada lelaki................

he he he. jumpa nie kat FB semalam emmmm...... any comment????

Read more
Office makeover???

Office makeover???

emm... kan Mummy Ayu ada tulis pagi tadi hari nie...ofiz Mummy Ayu akan dimake overkan bukan menang pun just nak cat jer so.....

Read more
OOOOO...gie PD tak ajak Mummy yer!!!

OOOOO...gie PD tak ajak Mummy yer!!!

semalam.. Ian & Iris gie laut tak ajak Mummy pun :-( emmm.... see...dua2 .. bukan main lagi posing2 kat sana.. pas tu.....

Read more
Thursday...

Thursday...

salam and morning kengkawan selamat hari khamis!!! hari nie boss Mummy Ayu ada meeting and.. semalam contractor tu kata nak mak...

Read more
hari nie................12.12.12..tarikh yg cun!

hari nie................12.12.12..tarikh yg cun!

emm... hari nie tarikh cun kan? ada sapa2 yg buat wedding ker hari nie? or birthday ker?

Read more
Makanan lunch ku untuk seminggu nie

Makanan lunch ku untuk seminggu nie

weekend lepas.... Mummy Ayu beli dedaun salad hijau nie plus ngan ceri tomato emmm... bukan nak diet sgt pun just nak control mak...

Read more
Novel best ~ "The Wedding Breaker"

Novel best ~ "The Wedding Breaker"

novel nie novel yg the latest Mummy Ayu beli kan last week sampai semalam Mummy Ayu baca kat opis jgn tak caya..1 hari jer abis dah...

Read more
Nak jugak!!

Nak jugak!!

sekarang nie memang musim la selain dr musim buah musim org pregnant kan?? geng2 blogger pun ramai yg pregnant and nak jadi cer...

Read more
Wednesday!!!

Wednesday!!!

salam and morning kengkawan semua!!!!!!!!!!! as usual.. entry warming up selamat hari rabu!!!!!!!!! middle day of the week lagi...

Read more
The Odd life of Timothy Green

The Odd life of Timothy Green

salah satu lagi aktiviti Mummy Ayu ialah.. layan movie and..antara movie best yg Mummy Ayu layan ialah.... The Odd Life Time of Tim...

Read more
Sabtu lepas...tak plan pun.

Sabtu lepas...tak plan pun.

sabtu lepas... Daddy ajak kuar mula2 plan nak gie bayar bil astro jer so..takde la bersiap bagai pun sekali... Daddy ajak jenjala...

Read more
Salam selasa!!!!!!!!!!!!

Salam selasa!!!!!!!!!!!!

salam and morning kengkawan semua!! salam selasa!! hari ni selangaor cuti tapi lain2 negeri...kerja as usual so.... happy worki...

Read more
Tak sempat tunggu hujung minggu...

Tak sempat tunggu hujung minggu...

jumaat lepas... balik keja...Mummy Ayu belikan set warna2 nie satu untuk Ian satu untuk Iris balik tu.. seronok la masing2 dapa...

Read more