Mummy Ayu pun dapat new baby juga.....!!

Mummy Ayu pun dapat new baby juga.....!!

salam and selamat berhujung minggu kengkawan!! entry di hujung minggu.. jarang2 tu Mummy Ayu buat saja jer nie..dok baca komen kengka...

Read more

Happy weekend!!!

have a nice weekend kengkawan Mummy Ayu weekend nie..tak ke man sbb bukan weekend dah jenjalan ke PD hari tu so..kat rumah..mengemas....

Read more
Vroom....vrooommm......

Vroom....vrooommm......

tuan umah gie holiday tapi bukan naik motor la naik keta just nak share pic  Ian & Iris main mainan motor last weekend Ab...

Read more
Comel tak???

Comel tak???

eeeemmmmmm... tak sabar nak share comel tak? agak2....apa nie ek? nie la FM yg Mummy Ayu design khas untuk kengkawan yg selalu je...

Read more
Sempena tahun 2013, semuanya pun 3....

Sempena tahun 2013, semuanya pun 3....

semalam kan Mummy Ayu dah mulakan giveaway and..... perasan tak semuanya pun ada 3 (sebab tahun 2013) giveaway tu berlangsung.....

Read more
20.12.2012

20.12.2012

entry saja2 jer sb tarikh hari nie yg cun emmm..... ada ker yg buat kenduri kawin hari nie? or kalau baby lahir tarikh nie pun ...

Read more
Presenting.......new hero in the family

Presenting.......new hero in the family

semalam..berjaya gak gie tengok baby baru.. our new hero in family....... and here you are..... nama...lum tau lagi berat...3.8 k...

Read more
While I'm away, I have something for you all...

While I'm away, I have something for you all...

salam and morning kengkawan semua... happy wednesday!!! Mummy Ayu of coz happy sbb tengah bercuti :-) he he he.. okay.. mcm yg ...

Read more
Esok bermula lah......

Esok bermula lah......

yeah....!!!! hari nie last day Mummy Ayu  keja suka suka coz.. esok Mummy Ayu akan bercuti. (mcm dah cerita pagi tadi) Mummy ...

Read more
Daftar on 29.12.12

Daftar on 29.12.12

semalam dapat surat nie.. aik..surat apa nie, alamat rumah Ibu..tapi nama Daddy emmmm sekali..tgk cop oooooooooooooooo... sur...

Read more
Congratulation to my sis!!!

Congratulation to my sis!!!

first of all.. alhamdulilah.. adik Mummy Ayu dah pun selamat melahirkan pagi nie.. lebih kurang kul 9 lebih  secara caesarian di ...

Read more
Boy or girl?????

Boy or girl?????

today is the day... suspen sbb..tak scan pun of coz la bukan Mummy Ayu tapi.... my sis... hari nie my sis Angah akan dibeda...

Read more
Last day...

Last day...

salam and morning kengkawan semua!! selamat hari rabu mood...ceria sbb hari nie last day Mummy Ayu keja last day keja untuk mingg...

Read more
Rumah kuning

Rumah kuning

bukan Mummy Ayu nak cat rumah warna kuning of coz la bukan tapi.... sebab semalam dapat surat sekolah Ian.. dalam tu la yg mentio...

Read more
Security...

Security...

area rumah Mummy Ayu duduk tu kan.. baru lagi (setahun kira baru lagi kan?) so......last month..ada orang dtg buat survey  sapa yg ...

Read more
Keow teow goreng .... weekend lepas

Keow teow goreng .... weekend lepas

emmm..habis diet Mummy Ayu weekend lepas dah la ikut gie wedding siang tu malam tu.. Ibu plak masak  keow teow goreng yum yum p...

Read more
Bowling...last weekend.

Bowling...last weekend.

meh layan cerita & pic bowling last weekend (baru transfer dr camera..) actually......Mummy Ayu tak main pun just follow jer.. ...

Read more