Happy birthday untuk wanita yang paling kami sayangi.............

Happy birthday untuk wanita yang paling kami sayangi.............

salam and morning kengkawan.. entry dihujung minggu.. tapi entry nie lain dr yg lain sbb...entry nie khas untuk wanita yg paaaallllll...

Read more
Daftar Iris tadika hari nie...

Daftar Iris tadika hari nie...

okay..update pasal daftar Iris tadika hari nie (skip satu cerita..but will update kemudian sbb pic dlm hp my sis) hari nie kena urusk...

Read more
Thanks Nad!!!

Thanks Nad!!!

semalam dpt sampul nie... and.......dah leh agak dah dr sapa... and betul tekaan Mummy Ayu drp Nad and isi dalamnya... FM com...

Read more
Entertain budak 3 orang nie

Entertain budak 3 orang nie

25 hb lepas..PH christmas lepas Mummy Ayu  bawak 3 orang budak bertuah nie gie main2 & makan.. baby masuk sepital sbb kena jaundis ...

Read more
Daddy in Ho Chak! 8TV

Daddy in Ho Chak! 8TV

ingat tak dulu... Mummy Ayu buat entry pasal Daddy shooting untuk rancangan memasak cina ... Ho Chak! siaran di 8TV last week...s...

Read more
Hari nie kena cuti la tetiba...

Hari nie kena cuti la tetiba...

salam and morning kengkawan semua salam jumaat!! hari nie Mummy Ayu kena amik cuti kira emergency la jugak sbb semalam baru tau k...

Read more
Shopping barang sekolah lagi

Shopping barang sekolah lagi

balik keja hari isnin lepas.. Mummy Ayu singgah kat terminal one seremban jab ada sale popular sempena nak naik sekolah nie so...ap...

Read more
Belated present birthday Iris...

Belated present birthday Iris...

walaupun birthday dah lama lepas... last weekend..Iris dapat hadiah lagi..belated presents  ... 2 paperbag 1 drp Mama Liza... 1...

Read more
Suka sangat bila kat pantai!!

Suka sangat bila kat pantai!!

Mummy Ayu memang suka ngan pantai rasa tenang & damai jer bila kat sana (bila org tak ramai la....kalau tgh ramai org tu..memang la...

Read more
PD ~ part 4.

PD ~ part 4.

ok..last part cerita pasal kat PD last week nie pic sebelum nak balik seremban.... suppose Mummy Ayu balik sabtu pagi tu...tunggu SIL (...

Read more
PD ~ part 3.

PD ~ part 3.

ok...sambung sikit je lagi cita kat PD.. (ada satu lagi part pas nie) nie..jumaat petang plak... ikut2..memang malas nak turun dah.. ...

Read more