Dari Washington DC

semalam..
ada sorang pegawai nie..baru balik dr outstation
and..Mummy Ayu pun dapat la souvenir dr sana
tapi bukan FM...

...dapat key chain nie ....

tak kisah la dapat apa pun..
yg penting orang tu ingat kat kita kan
plus..Mummy Ayu pun collect gak key chain nie
tapi kat opis la
see.....

tak de la banyak sgt
but ada la kan
dr sepah2..
Mummy Ayu pun gantung elok..letak kat opis
kalau bawak balik rumah pun..habis di bawak main ngan Ian & Iris
and..kalau nak guna gantung kuci pun..banyak mana sgt la kan
baik..kumul & gantung mcm nie
bila ada org dtg opis Mummy Ayu..
semua kata..banyaknya, rajinnya kumpul
J
well.....ada sorang kakak yg Mummy Ayu kenal tu..
lagi banyak dia punya keychain

..
tu yg Mummy Ayu pun follow tu..
so far... 2 benda nie je la yg Mummy Ayu kumpul..
FM kat peti ais kat umah
keychain kat opis
plus of coz...novel & cita korea..
he he he..
dah 4 dah tu...

dulu masa tecik2....ada gak kumpul setem
tapi tak lama mana pun...
and..dulu masa muda remaja..Mummy Ayu suka kumpul teddy bears
suka sgt..peluk & tido ngan bear banyak2...
bila dah dapat hadiah sekor teddy bear yg paling besar, terus stop dah
gebu, lembut jer..
sekarang dok kumpul teddy bear Iris plak
J

ramai geng bloggers yg kumpul FM kan?
yg Mummy Ayu tau....Izan kumpul sampul duit raya
unik..lain dari yg lain
plus dia pun kumpul FM & novel mcm Mummy Ayu

my dearest BFF..kumpul kasut..
plus buku nota
pun lain dari yg lain gak nie
sbb ....dia beli buku nota untuk koleksi..tak guna pun

 
ibu Mummy Ayu plak .. kumpul lilin..
banyak gak la koleksi dia

kengkawan suka kumpul apa????



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. ayu, saya pun kumpul keychain jugak...
    fm, novel, sampul duit raya...setem...duit lama...hahaha, terlebih sudah...dah tau ayu kumpul keychain, nanti p memana kita belikan jugak keychain tuk ayu tau...

    ReplyDelete
  2. eh sama la kita, ena pun suka kumpul FM dan key chain

    ReplyDelete
  3. ya kumpul fm keychain n sampul duit raya...

    ReplyDelete
  4. yana pun ada kumpul novel & fridge magnet sikit-sikit...tapi setem tu dari zaman sekolah dulu...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...