Sampai dah...

semalam....yg ditunggu dah sampai....
apa tu???
apa lagi..novel baru....
suka.suka!!
tak sabar nak baca..
currently tgh baca novel lain...member punya..best!!!



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. ayu...kita baru sambar 3 buah novel baru karyaseni...sebab kat sini ada pestabuku...tu yang p sana beli...sok baru nak citer

    ReplyDelete
  2. novel... wahhh, rasa dah byk novel yg ayu ada kan...
    cuba wat n3 publish susunan novel kat rak, sure ada yg jeles hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnye...alemak pas tgk n3 sis ni baru teperasan sy beli novel sehari belum terberanak smpai hari ni x sempat sentuh lg..hukhukhuk

    ReplyDelete
  4. wah....makin bertambah koleksi ni....

    ReplyDelete
  5. wah...lastmonth ila xorder novel pun.. ni nak order la bang 2 bijik..last month bl terus kat popular

    ReplyDelete
  6. huhhuhuhu....
    meh sandar pada aku tu saya dah baca,
    ada babak kelakar, sakit hati dan sedih..yang xsangka pun ada.tp yang penting hepi ending....
    one day you be mine belum baca lagi..
    hehehe

    ReplyDelete
  7. saya kena tggu gaji, nk beli novel nie.

    ReplyDelete
  8. Kaki novel..mesti kt rumh dh mcm library kan..syoknyee...

    ReplyDelete
  9. mummy ayu boleh bukak library...heheheh..nanti buatlah entry almari yang simpan novel tu..nak tengok banyak mana dah novel mummy ayu....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...