Kami...geng-geng yang setia

nie dia..
wajah2 kami yg setia
he he he..
mesti la setia sbb kami urusetia
masa kat bengkel hari tu...
kami bertiga 
plus ada gak budak lelaki
tapi..snap kami..udah la kan?
tapi...akak yg pakai blazer tu..tak bermalam
tu yg Mummy Ayu ngan Lin jer....yg tido situ
3 hari la..kami dok lepak kat Linggi
(bilik tu nama Linggi)
sejukkkksssss
semua dah ada dlm tu
just kami kena maintain jer
plus makesure budak hotel pun kemas & top up kan semua
ok..semu dah siap..
on 1st day
and..nie malam hari pertama tu
abis sesi tu.kul 11.30 malam
:-(
ngantuks...
diaorang dah abis..kami kena kemas bilik tu untuk sesi pagi esok plak
plus...Mummy Ayu kena tunggu ada sorang peserta perempuan
yg lum sampai...
kul 12 lebih baru dia sampai & amik kad kunci bilik dia..kat bilik Mummy Ayu
pas tu..baru boleh tido
esok pagi..kena bangun awal lagi
alamak..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. next along nyer turn, but bukan kat PD, tp kat Bukit Tinggi nun....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...