Majlis Berendoi & Aqiqah

alhamdulillah....
kenduri Ahad lepas berjalan dgn lancar
Ian & Iris both in green on that day
and..masing2 busy ngan tab sorang satu
ok gak.takde la diaorang lari sana sini
but..bila bateri abis..lari jugak la sementara nak tunggu charging tu
menu minum pagi untuk group marhaban tu
sandwich sardin plus kek marble
and tea
diaorang sampai jer.....
minum dulu..
pas tu...
baru amik tempat masing2...
and marhaban time
Tok Umi with Iris & Qiqi
sorang serius & sorang sengih
baby pun dah masuk buai dah time nie....
berendoi...
aik.....nanyi untuk adik, abang pun dah ngantuk....
and..pas tu...baru potong jambul...
aik.princess Mummy pun sama tolong..
tolong amik & kasi kan bunga telur..
time nie...selendang dah hlang dah
ok..abis dah potong jambul time...
and....back of the house..
Mummy pun nak gak potong..
he he he...
sibuk jer kan
nie dia.....baby & Abang Long
pakai baju sama...
Tok Umi yg jahitkan
and.....
Iris with Untie Syra
plus baby & Iqi....

ok..abis dah 1st round
2 nd round...................

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. Mcm makcik2 je iris kt gmbr 1 st tu, hheeheeh
    Comel!

    ReplyDelete
  2. comel lah baju mickey mouse adik beradik tu.. suspen ni sbb tak lama lagi nak buat cukur jambul wawa..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...