Napa tu????

Pic nie snap last week
...jumaat malam
Tapi sbb mcm2 sgt dok cerita
Hari nie baru berkesempatan nak share & cita kat sini

Emm..
Agak2....napa Iris nangis mcm tu sekali?
Ha...
Ni nak cita nie
Iris nie ada satu benda yg paling dia takut
Rasanya ada mention kat sini gak la
Iris takut ngan....

Kucing
Hari jumaat malam tu..
Mummy Ayu ngan Ibu & Angah gie rumah kawan Ibu
Nak tempah baju

Rumah kawan Ibu ni memang banyak kucing
Tapi kali tu kami gie..ada anak kucing...6 ekor
Anak dia pun bawa kuar la dlm bag
Comel sgt semuanya..
Ada sekor tu..polkadot..comei sgt
Apa lagi..nangis la Iris
Laju jer Mummy Ayu snap
Lagi la dia marah
He he he
Sampai ke sudah .. dia dok ajak balik jer
Lain kali kalau gie rumah makcik tu..mau dia tak nak turun keta agaknya...


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. Iris, high five!!
    Ciknad pun takut kucen! :)

    ReplyDelete
  2. la..
    mcm dak ara jugak tkut kucnig
    sampai histeria tau tak baru2 ni
    tu yg pelik
    kdg2 ok kdg2 tkut
    tak phm aku

    ReplyDelete
  3. Hahaa..camtu skali takut ye iris..cian dier :-)

    ReplyDelete
  4. Biasa budak mst sukn kucing.. Mmg takut betul iris yer

    ReplyDelete
  5. aloooo,,,smpi camtu skali takut dgn kucing yer iris

    ReplyDelete
  6. comelnya kucing tue. mata dia biru.

    ReplyDelete
  7. hheh takut kucing ye mest penah kena cakar ni tu fobia tu ek?
    Klw mia plak abes kucin dia ganyam

    ReplyDelete
  8. alaaa..ciannya irisss...

    si anak kecik saya dok tarik2 ekor kuceng..takot kuceng tu cakar dia jer...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...