Sambil-sambil jadi urusetia tu....

nie pic on 2nd day Mummy Ayu kat PD hari tu...
port urusetia..kat belakang bilik Linggi tu
so.memang line clear la...
sambil2 tu...
Mummy Ayu..lepak2 ngan lappy tu..
apa lagi...he he he..
layan cita korea la....
:-)
boleh?
malam 2nd day tu..
ada BBQ..
suppose kat pantai
tapi sbb hujan
tukar venue...kat dlm gak
Mummy Ayu ngan Shahrul
jgn gossip plak
nie...PA & driver boss...dinner together2...
plus Lin of coz..
pas dah mamam..ingat kan leh lepak2..
sekali...kena print sijil plak
so..kul 11 lebih gak baru settle semua tu
plus..budak lelaki..kena balik opis
kami la yg kena handle semuanya
see..segala mcm bag..kena bawak naik bilik..
printer jer.....berat tak leh bawak naik
laptop, video cam camera, projektor
emmm..sabar jer la
sebelum naik bilik
sempat gak..kami lepak2 kat kerusi urut
kasi hilang penat sikit
and...naik bilik...
ok..bukan ready to sleep
tapi....
emm..eady ngan lappy
sambung layan cerita korea lagi
now..tgh layan cita nie..
Protect The Boss
cerita nie memang best & lawak
kengkawan dah pernah tgk?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. sian ko
    tpikan
    hat keje admin and PA - pa ni ni keje urus2kan bagai
    kadang2 sian nengok hat yg dah berumur tu still jdi committe member sbb tere nego skill dgn pihak resort
    nak2 klu ade VIP dlm course tu macam Dean ke..DD ke,.
    huhuhuh
    masak - masak..

    ReplyDelete
  2. best nyer rasanya nk g cari jgk cite nih...thanks..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...