Yeah...saya menang!!!

punya la seronok
sbb menang...
he he he
sebenarnya Mummy Ayu nie memang dah lama slow bab2 contest atau gveaway nie
kalau yg Mummy Ayu join pun...
yg simple2....
so..hari tu..tengah BW kat blog nie
jumpa 1 blog nie buat contest/GA nie
soalan pun senang jer...
nama Maskot SUKMA Terengganu 2008
emmmm...
mana la Mummy Ayu tau kan
so...just google..
kuar la jawapannya..
maskot sukma 2008 - Ocellaris Clownfish nama dia...Diman.
and....tak sangka plak..
Mummy Ayu menang...
yeah!!!!
kan???
tq so much to Fieda..
dah tinggalkan alamat pun...
dapat hadiah FM katanya..
lagi la suka
bertambah la koleksi...
:-)
mood....gumbira!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. cik ayu bg alamat jugak nk pos something top pengomen kat blog kita kekekke

    ReplyDelete
  2. tahniah dpt fm...aku menang gk giveaway dr blog sama yg ko menang..dpt fm gk

    ReplyDelete
  3. tahniah...
    ada juga join...tak ada rezeki buat saya..

    ReplyDelete
  4. tahniah k, kita dah lama tak menang ape2....dasar malas nak join...

    ReplyDelete
  5. Tahniah.... eina pun lama tak aktif ga or contest..hu..nak menang jauh sekali la.. :-)

    ReplyDelete
  6. tahniah..menang lg
    wah mmg rezeki ayu la

    ReplyDelete
  7. bestnya kan menang ni...dapat hadiah peberet lagi....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...