Nuffnang ku....

saja jer nak share kat sini
pasal Nuffnang Mummy Ayu
selalu update pasal BE jerk an
ok..meh cita pasal lain plak
currently...
ada 1 BE jer tgh running kat blog Mummy Ayu
Digi...

now..meh tgk...apa keyword yg selalu kena kat blog Mummy Ayu
nie untuk this week punya keywords..

emm...Acik Lana yg paling banyak sekali
kalau bab Acik Lana nie..of coz la pasal novel kan?
and...bab susu untuk ibu hamil pun banyak gak
menariks !!!
and....kalau jengah plak pasal visitors blog Mummy Ayu
nie stats untuk minggu nie
blog Mummy Ayu blog picisan jer..
so..dalam 1 hari tak sampai 700 pun
below 500, tak pun lebih sikit jer unique visitors
tapi .. itu pun Mummy Ayu dah syukur banyak2 dah
and..
tq so much sgt pd semua yg sudi jengah blog Mummy Ayu nie
and...terus kan jengah yer..
Mummy Ayu sgt2 hargainya
suka sgt ngan Nuffnang nie
sbb kat situ, kita leh tau mcm2..
contoh mcm 2 nie la...
keyword, blog stat, referrals dan mcm2 lagi la
selain dr dpt mengikuti mcm2 news...
spt..movie baru dan mcm lagi la
so....memang best la!!!



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. ok la tu...dh byk BE. dh pnh cash out ke?

    ReplyDelete
  2. Ramai jugak uv akak tu :)
    Yg penting dpt ramai kawan kan kak :)

    ReplyDelete
  3. xper..lama2 nanti ramai la kan...usaha tangga kejayaan..

    ReplyDelete
  4. mmg best kan
    suka tgk tang duit masyukkkkk jea
    hehehehhee

    ReplyDelete
  5. ape kes la NN susah sangat nak kasik BE kat mekchu niiiiii.....

    good ayu.. teruskan!!

    ReplyDelete
  6. Ok sgt tu ayu.. meriah org lawat blog ayu hari2x.. ayu rajin update :-)

    ReplyDelete
  7. perghhh..viewer more than 500/day? kagummm!!
    keyword, blog stat, referrals, BE..kita xtaw la..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...