Ian's 7th birthday celebration...part 3

okay....
mcm yg Mummy AYu cakap hari tu
birthday Ian tahun nie..kami sambut simple2 jer
tapi..3 kali gak la Ian potong kek
nie.....malam semalam
mcm yg dah plan
and
dah beli kek pun
abis ngaji..
menu...
mee hoon goreng
dadih choc
lolichoc
cupcakes
keropok sayur
Ian, Iqi, Iris
ngan kengkawan ngaji diaorang
aik..perempuan jer ni..
ada gak yg boy
blow ur candle & make a wish!!
makan time...
hah..ada kan boy tu
anad..last but not least
buah hati Mummy...
thank you Tok Umi sbb prepare mcm2 semalam
plan nak buat simple2 jer..
sekali.mcm2 ada

* Ian muka masam jer
sbb beg buku KAFA dia tertinggal kat sekolah
lepas makan tu, Mummy Ayu lari jab ke seklah..nasib baik ada...
mcm2 la Abang Ian nie

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. meriahnya!!!!!! hepi birthday!^_^

    ReplyDelete
  2. happy belatd birth ian.. moga mbesar bagaikan juara ye,..

    anak2 ni xkisah buat birth party ke tak. yang pasti dia nak kek aje.. itu dh ckp mhappykan dia..

    ReplyDelete
  3. Best tu meraikan bersama kawan2 :-)..tetap rsa kemeriahan..

    ReplyDelete
  4. tu mst xsabar nk balik...smpai beg pun tinggal..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...